Košarica 0
Set posuđa Gorenje Silver Countess 3-dijelni

Set posuđa Gorenje Silver Countess 3-dijelni

Set posuđa od nehrđajućeg čelika 18/10.
Set se sastoji od: posude za prženje bez poklopca zapremine 3 L, promjera ø24 cm i visine 7 cm i posude s poklopcem zapremine 1,6 L, promjera ø16 cm i visine 8 cm.

Možda će vas zanimati

Posuđe Gorenje odlikuje posebno Solar-Base dno, koje omogućava ravnomjerno raspoređivanje temperature po cijeloj površini dna. Posljedice toga su maksimalne uštede vremena i energije, jer je hrana pripremljena brže i uz nižu potrošnju energije.
Materijal od kojeg je izrađeno samo posuđe omogućava jednostavno čišćenje, a time i višu higijenu. Možete zaboraviti na zagorijelu hranu, snažno struganje i uporabu agresivnih sredstava za čišćenje. Posuđe je otporno na visoke temperature i na temperaturne razlike. Kod uporabe posuđa za kuhanje ručka i njihov način pričvršćivanja su vrlo važni. Ručke posuđa Gorenje zavarene su u 4 točke, što omogućava bolji prijam i veću stabilnost, a također su otporne na toplinu, pa je smanjena opasnost od opeklina.
Općenito preporučena debljina dna dobrog posuđa za kuhanje je 5mm, a posuđe za kuhanje Gorenje odlikuje čak 8 mm debelo dno.
Posuđe je prikladno za upotrebu na električnim i plinskim pločama za kuhanje, na staklokeramičkim pločama za kuhanje i indukcijskim pločama.
Posuđe je perivo u perilicama posuđa.
Šifra artikla 4100-00130
Brand Gorenje
Vrsta posuđa Setovi posuđa
Sastav Čelik 18/10
Dimenzije artikla Ø 16 cm
Ø 24 x 7 cm
Šifra proizvođača CW3SC
Jamstvo 5 godina

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se