Košarica 0
Samsung Gear IconX, crni

Još pregleda

  • Samsung Gear IconX, crni
  • Samsung Gear IconX, crni

Samsung Gear IconX, crni

Nema potrebe za telefonom, tu je Gear IconX. Bez obzira na to hodate li ili trčite, inteligentni glasovni vodič prati Vašu aktivnost i izvještava Vas o osnovnim pokazateljima, od brzine, udaljenosti i trajanja, sve do broja otkucaja srca i potrošenih kalorija.
Bez kabela
BEZ IJEDNOG KABELA
Ne može biti jednostavnije. Stavite slušalice Gear IconX i spremni ste. Bez nepotrebnih žica.

Prilagodljiv dizajn
UISTINU SIGURNO PRIANJANJE
Gear IconX čvrsto i udobno prianjanju u uši. Uz njih, možete trčati, skakati i uživati u životu. Dizajnirane su tako da ostaju na mjestu.

Praćenje načina vježbanja
Nema potrebe za telefonom, tu je Gear IconX. Bez obzira na to hodate li ili trčite, inteligentni glasovni vodič prati Vašu aktivnost i izvještava Vas o osnovnim pokazateljima, od brzine, udaljenosti i trajanja, sve do broja otkucaja srca i potrošenih kalorija.

Praćenje statistika
Dok trčite, vodič Gear IconX iz slušalica pomoći će Vam da uđete u zonu visokog intenziteta. Osobne motivacijske poruke snimili su pravi ljudi, na 15 različitih jezika. Povezivanjem s pametnim telefonom nakon vježbe možete pratiti svoju statistiku i napredak putem aplikacije S Health.

Budite na oprezu
Aktivirajte način rada kojim ćete čuti zvukove iz okruženja. Tako možete uživati u omiljenim pjesmama, a istovremeno čuti i što se događa oko vas.

Ponesite svoje pjesme sa sobom
Gear IconX iznimno je funkcionalan alat za praćenje forme, ali istovremeno i minijaturni reproduktor glazbe, što znači da će Vam dok trčite trebati samo slušalice.
4 GB interne memorije omogućava pohranu do 1.000 pjesama te ćete prije ostati bez daha nego bez pjesama koje će Vas pratiti kroz tjelovježbu. Osim toga, tu je i podrška za Bluetooth reprodukciju, tako da nikada nećete ostati bez motivacijskih pjesama za tjelovježbu.

Malen, ali snažan
Gear IconX u život unosi intenzitet. Pomoću futrole koja je istovremeno i punjač možete napuniti Gear IconX dok je neaktivan, kako biste za tjelovježbu imali spreman uređaj pune baterije i krcat odličnim pjesmama.

Upravljanje dodirom
Dodirnite i zadržite dodir za reprodukciju glasovnih uputa koje će Vam objasniti funkcije uređaja Gear IconX, od reprodukcije glazbe do razgovora, odbijanja poziva ili aktivacije načina rada za praćenje zvukove iz okruženja. Kada začujete funkciju koja Vam je potrebna, podignite prst kako biste je aktivirali.

Kompatibilnost
Gear IconX dizajniran je da surađuje s Vama, Vašim programom tjelovježbe i Vašim pametnim telefonom. Spreman je kad i Vi. Uparite ga i možete krenuti. ( Kompatibilan s uređajima koji koriste Android 4.4 KitKat i novije sustave, s najmanje 1,5 GB RAM memorije. Korisnici telefona Galaxy glazbene datoteke s Galaxy telefona ili računala na Gear IconX mogu kopirati pomoću USB priključka ili USB kabela (nedostupno na nekim modelima Galaxy telefona). Korisnici drugih telefona sa sustavom Android glazbene datoteke s računala na Gear IconX mogu kopirati pomoću USB kabela.)
Šifra artikla 40908-00013
Brand Samsung
Boja Crna
Dimenzije artikla 26.4x18.9x26 mm
Težina artikla 6.3 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se