Košarica 0
Samsung Galaxy Trend 2 SM-G313HN, bijeli (Mobiteli)

Još pregleda

  • Samsung Galaxy Trend 2 SM-G313HN, bijeli (Mobiteli)

Samsung Galaxy Trend 2 SM-G313HN, bijeli

Ako tražite pametni telefon koji je jednostavan, a snažan, Samsungov GALAXY Trend 2 savršen je za vas. Njegov dvojezgreni 1GHz procesor omogućit će vam brzo obavljanje svih zadaća i uživanje u aplikacijama uz Android 4.4 OS. Dizajn je u potpunosti prilagođen vama, a izmijenjeni način fotografiranja znači kako više nikada nećete propustiti zabilježiti svoje posebne trenutke.

Glavne značajke: Dual-Core 1GHz, 4" WVGA TFT, Android 4.4 (KitKat), Kamera: 5MP stražnja, VGA prednja
Ostale značajke: Mikro SIM, Singl SIM, USB 2.0, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 124g
Jednostavan, a svestran
Ako tražite pametni telefon koji je jednostavan, a snažan, Samsungov GALAXY Trend 2 savršen je za vas. Opremljen je ključnim značajkama koje tražite od vrhunskog pametnog telefona, a koje u najvećoj mjeri olakšavaju život u kretanju.
Pojednostavljeni doživljaj
GALAXY Trend 2 ima dvojezgreni procesor od 1 GHz, 4-inčni zaslon, bateriju kapaciteta 1.500 mAh i korisničko sučelje TouchWiz Essence UX što dodatno olakšava uživanje u svim vašim aplikacijama i medijima.
Savršeno integrirano snimanje fotografija i videozapisa
GALAXY Trend 2 uklanja probleme izmjene načina rada snimanja fotografija i videozapisa tipkama za snimanje fotoaparatom i kamerom na istome zaslonu. Nikada više nemojte propustiti zabilježiti poseban trenutak.
Poboljšana radna svojstva
Najnovija inačica operacijskog sustava Android, GALAXYTrend 2 koji omogućuje KitKat 4.4 opremljen je mnoštvom korisnih značajki koje povećavaju iskoristivost i omogućuju bolja radna svojstva i veću produktivnost. To je jedan od prvih pametnih telefona ove linije koji je opremljen sustavom KitKat.
Sve vaše omiljene GALAXY aplikacije
GALAXY Trend 2 omogućuje pristup mnoštvu Samsungovih GALAXY aplikacija uključujući ChatON. Aplikacije su optimizirane za GALAXY Trend 2 te ih u svakom trenutku možete preuzeti i uživati u njima.
Šifra artikla 40902-00373
Brand Samsung
Vrsta Smartphone
Kamera Stražnja: 5MP / Prednja: VGA
Procesor 1.0 GHz
Ekran 4" WVGA TFT
Rezolucija ekrana 400x800
Veličina ekrana 4.0"
Interna memorija 4GB
RAM 512MB
Operativni sustav Android 4.4 (KitKat)
Baterija 1500 mAh
Boja Bijela
Težina artikla 124 g
Jamstvo 2 godine

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se