Košarica 0
Samsung Galaxy A5 S-View Cover torbica, bijela

Još pregleda

  • Samsung Galaxy A5 S-View Cover torbica, bijela
  • Samsung Galaxy A5 S-View Cover torbica, bijela
  • Samsung Galaxy A5 S-View Cover torbica, bijela

Samsung Galaxy A5 S-View Cover torbica, bijela

S-View torbica za Samsung Galaxy A5 oduševit će vas jednako svojim dizajnom kao i pametnim značajkama. Lako pristupite brojnim funkcijama bez potrebe za otvaranjem vaše torbice. Brzim prebacivanjem pokrenite svoju kameru i zabilježite najbitnije trenutke svoga života, bez straha od toga da će oni proći pokraj vas. Poseban dizajn donosi vašem uređaju eleganciju i sigurnost.
Premium dizajn
Vrhunski dizajn koji će vam odmah upasti u oči napravljen je kako bi vaš Samsung Galaxy A5 uvijek idealno pristajao u vašim rukama. Kako je S-View Cover torbica ultra lagana, ne morate brinuti da će vaš uređaj dobiti na težini. Naprotiv, sigurnost i ljepota vašeg uređaja samo će napredovati.
Od osnovnih značajki k pametnima
Galaxy A5 S-View Cover torbica funkcionira pametnije nego obična torbica. Široki prozor na prednjoj strani omogućit će vam pristup raznim pametnim značajkama bez potrebe da otvarate svoju torbicu. Odbite poziv, pregledajte SMS poruke, isključite alarm, nazovite svoje najdraže, koristite kameru i music player uređujte pozadinu i još mnogo toga uz ovu S-View torbicu.
Unesite još više užitaka u svakodnevni život
Ne dopustite da vam najbolji trenuci života ostanu nezabilježeni. S Galaxy A5 S-View Cover torbicom možete brzo pristupiti vašoj kameri i ovjekovječiti predivne trenutke. Isto tako lako pristupite svojoj playlisti i slušajte glazbu koja će unijeti dodatnu radost u vaš svakodnevni život.
Automatsko paljenje
Galaxy A5 S-View Cover automatski pali/gasi ekran kada otvorite svoju torbicu.
Šifra artikla 40907-00688
Brand Samsung
Vrsta Zaštita za mobitele
Boja Bijela
Kompatibilnost: Samsung Galaxy A5
Dimenzije: 72.6 x 142 x 12.4 mm
Težina: 49.8 g
Boja: Bijela

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se