Košarica 0
Sadržaj tišine (Knjige)

Sadržaj tišine

Psihološki triler na pozadini zanosnih krajolika atlantskih otoka, Sadržaj tišine putovanje je u vlastitu nutrinu, u svakom poznate neuroze i strahove. Niz varijacija na autorici drage teme laži, licemjerja i izdaje.
Decitre.fr

U ovom nam romanu autorica donosi veliku temu postmodernizma: ljubav i njezinu nemogućnost. Čitatelj može lako zaključiti da je čovjek sam i da ga je strah, a da bi prevladao taj strah traži ideologije, ljubavi, religije koje bi mogle zaštititi njegovo ogoljelo i ustrašeno ja.
El Mundo

Možda će vas zanimati

Gabriel, dobrostojeći Londončanin, usred priprema za vjenčanje primi uznemirujuć telefonski poziv da mu je sestra Cordelia, s kojom se nije vidio deset godina, nestala. Odmah odlazi na Tenerife i zajedno sa sestrinom najboljom prijateljicom Helenom želi doznati zašto se njegova sestra priključila opskurnoj sekti koja ju je naposljetku odvela u kolektivno samoubojstvo. U toj potrazi za objašnjenjima, uz Heleninu pomoć, Gabrijel pokušava otkriti istinu koja će ga neizbježno odvesti u grotlo neugodnih obiteljskih laži, tabua i tajni.
Šifra artikla 4010-05177
Književni žanr Kriminalistički roman/Triler
Autor Lucía Etxebarría
Broj stranica 312
Uvez Meki
Izdavač Naklada OceanMore
Biblioteka Bubbles
Godina izdanja 2013.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se