Košarica 0
Romobil hudora 230

Romobil hudora 230

Napomena: Bicikli dolaze u kutiji i tvornički su sastavljeni do određene mjere te ih je potrebno sastaviti do kraja. Sastavljanje možete obaviti sami ili u najbližem servisu bicikala. Trošak sastavljanja snosi kupac.

Kupili ste preveliki/premali okvir? Budite bez brige, Mondo vam omogućuje prvu zamjenu veličine okvira potpuno besplatno! U slučaju promjene veličine dovoljno nas je kontaktirati na info@mondo.hr ili na broj telefona: 01 6300 425


Romobil Hudora Big Wheel je primjeren je za djecu od 5. godina starosti. Romobil sa 230 mm prenjim kotačem i sa 205 mm zadnjim kotačem, nudi ogroman užitak pri vožnji sa svojom elegancijom I dizajnom privlači poglede.

Sigurna aluminijska konstrukcija dozvoljava nosivost do 120 kg. Romobil je podesiv po visini, za sigurnost se brine kočnica na zadnjem kotaču. Za parkiranje služi nogara.

Odlikue ga jednostavan I siguran sisitem slapanja, koji pomaže da u trenu sklopite ili sastavite romobil. također dolazi I traka za nošenje za lakši prijenos romobila na vašem ramenu.,

Primjereno za djecu od 5 godina na više, takođeri za odrasle.

Upozorenje! Pri upotrebi potrebno je nositi zaštitnu opremu (kacigu, štitnike, rukavice). – Proizvod je igračka i nije namijenjen uporabi v javnom prometu, zato jer nije napravljen za javni promet.
- Upozorenje! Proizvod nije namijenjen za djecu mlađu od 36 mjeseci, jer proizvod sadrži sitne dijelove koji lako mogu prouzročiti gušenje.

Deklarirana nosivost : 120 kg.
Šifra artikla 40801-01655
Spol Za djecu
Namjena Za djecu
Brand Hudora
Vrsta Romobili, role i skateboardi
Brand: Hudora

Garancija: 2 godine

Materijal: Metal, Plastika

Namijenjeno za starost od: 5. godine na dalje

Podesiva visina upravljača: 85,5 cm - 104,5 cm

Broj kotača: 2

Promjer kotača: sprednja 230 mm, zadnja 205 mm

Ležajevi: ABEC 5

Kočnica: Da

Deklarirana nosivost: 120 kg

Dimenzije proizvoda (d/š/v): -

Tip proizvoda: No

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se