Košarica 0
Romobil Hudora 125 mm

Još pregleda

  • Romobil Hudora 125 mm
  • Romobil Hudora 125 mm
  • Romobil Hudora 125 mm

Romobil Hudora 125 mm

Napomena: Bicikli dolaze u kutiji i tvornički su sastavljeni do određene mjere te ih je potrebno sastaviti do kraja. Sastavljanje možete obaviti sami ili u najbližem servisu bicikala. Trošak sastavljanja snosi kupac.

Kupili ste preveliki/premali okvir? Budite bez brige, Mondo vam omogućuje prvu zamjenu veličine okvira potpuno besplatno! U slučaju promjene veličine dovoljno nas je kontaktirati na info@mondo.hr ili na broj telefona: 01 6300 425


Romobil Hudora Big Wheel je primjeren je za djecu od 4. godine starosti. Romobil sa 125 mm kotačima nudi ogroman užitak pri vožnji, sa svojom elegancijom in dizajnom pa privlači poglede.

Stabilna aluminijska konstrukcija dozvoljava težinu korisnika do 100 kg. Romobil je podesiv po visini za sigurnost se brine nožna kočnica koja se nalazi na zadnjem kotaču.

Odlikuje ga jednostavan i siguran sistem sklapanja, koji omogućuje da se romobil brzo rasklopi ili sastavi. Za lakši transport ima traku za nošenje preko ramena.

Upozorenje! Pri upotrebi potrebno je nositi zaštitnu opremu (kacigu, štitnike, rukavice). – Proizvod je igračka i nije namijenjen uporabi v javnom prometu, zato jer nije napravljen za javni promet.
- Upozorenje! Proizvod nije namijenjen za djecu mlađu od 36 mjeseci, jer proizvod sadrži sitne dijelove koji lako mogu prouzročiti gušenje.

Deklarirana nosivost : 100 kg.
Šifra artikla 40801-01653
Spol Za djecu
Namjena Za djecu
Brand Hudora
Vrsta Romobili, role i skateboardi
Brand: Hudora

Garancija: 2 godine

Materijal: Metal, Plastika, Alu

Namijenjeno za starost od: 4. godine na dalje

Podesiva visina upravljača: 69 - 95 cm

Broj kotača: 2

Promjer kotača: 125 mm

Ležajevi: ABEC 5

Kočnica: Da

Deklarirana nosivost: 100 kg

Dimenzije proizvoda (d/š/v): -

Tip proizvoda: No

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se