Košarica 0
Rijetko i dragocjeno

Još pregleda

  • Rijetko i dragocjeno

Rijetko i dragocjeno

Četvrti dio pomalo erotskog serijala Afera Blackstone koja je zavela čitatelje diljem svijeta. Ako volite trilogiju 50 nijansi, onda ćete ovu knjigu obožavati.
S ljestvice bestselera New York Timesa, donosimo nastavak priče o Ethanu i Brynne, dvije ranjene duše koje se bore za svoju teško osvojenu ljubav, uz novu nadu koja bi mogla značiti sreću do kraja života. Nakon povratka s idiličnoga medenog mjeseca provedenog na talijanskoj obali, Blackstoneovi se pripremaju za rođenje djeteta. Međutim, kad sjene iz prošlosti opet isplivaju na površinu, i jedno i drugo počinje moriti sumnja. Njihovi strahovi vezani za ono što oboje drže duboko u sebi postaju prijetnja temeljima njihova odnosa.
Šifra artikla 4010-06084
Književni žanr Erotski roman
Autor Raine Miller
Broj stranica 288
Uvez Meki
Izdavač Stilus knjiga
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Četvrti dio trilogije ;)

Autor: Lea (16.7.2014.)
“Rijetko i dragocjeno” nastavak je, kako je Raine Miller prvotno zamislila trilogije Blackstone. Iako sama trilogija završava krasnim raspletom i vjenčanjem Ethana s njegovom prelijepom Brynne, postigla je senzacionalan uspjeh u svijetu te su fanovi htjeli saznati što se dalje dešavalo u životima omiljenih im junaka. Raine se nije oglušila na učestale molbe obožavatelja te nam je u “Rijetko i dragocjeno” pružila priliku da vidimo što je bilo poslije “i živjeli su sretno do kraja života”.

Ethan i Brynne sada su u braku i čekaju prinovu čiji spol ne žele saznati te uživaju u zajedničkom životu. Naravno, priča ne bi bila interesantna bez poštenog zapleta i moram pohvaliti Raine jer nije pribjegla pisanju toliko učestalih i predvidljivih spletki gdje se stvara ljubavni trokut pošto se u ljubav mladog para upliće treća osoba koja želi nekoga preoteti za sebe. Zaplet ovog nastavka koncentriran je na tajne koje Brynne i Ethan imaju te na njihovom međusobnom (ne)povjerenju i potrebi da se konačno riješe demona iz prošlosti koji ih progone i sputavaju i samim time narušavaju put ka potpunoj sreći.

Pisanje ”četvrtog dijela trilogije” stoga ocjenjujem kao fantastičan potez jer ne samo da smo zavirili u živote mladih supružnika i malo se dulje družili s njima, već priča dobiva konačan rasplet i daje mnoštvo toliko potrebnih obrazloženja za događaje iz prethodnih knjiga.

Na prvi pogled, čitavši prvu knjigu ovog serijala, nikada ne bih rekla da će Raine postati tako kvalitetna spisateljica no sa svakom novom knjigom njezin talent se naočigled i nesumljivo razvija. Iz pera ove fantastične autorice možemo očekivati još gomilu odličnih knjiga.

Ne mogu ne spomenuti knjigu “Zauvijek njegova Trešnjica” koja se temelji na sporednim likovima iz Afere Blackstone, Neilu i Elaini, u početku zamišljena kao novela, mali dodatak tada još trilogiji. Također je postala tolika uspješnica da se već piše drugi nastavak, dok je najavljen i treći (mojoj sreći nikad kraja jer, pssst, ova knjiga me oduševila više nego sama trilogija po kojoj je nastala).

Tako je pisanje knjige za Raine značilo ogroman neočekivani uspjeh i gomilu nastavaka koji vam neće biti dosadni, otegnuti ili razvodnjeni – što je izrazito rijetko i zbilja zahtjeva ogroman talent – i mislim da je upravo to puno veća preporuka za čitanje njenih knjiga nego što vam ja mogu ovdje sročiti.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se