Košarica 0
Quad Peg Perego Polaris Ranger RZR 900 plavi

Još pregleda

  • Quad Peg Perego Polaris Ranger RZR 900 plavi
  • Quad Peg Perego Polaris Ranger RZR 900 plavi
  • Quad Peg Perego Polaris Ranger RZR 900 plavi

Quad Peg Perego Polaris Ranger RZR 900 plavi

Želite moderan, siguran i iznimno kvalitetan džip za vaše dijete? Polaris Ranger RZR 900 12V idealan je odabir te vjerna replika slavnog američkog proizvođača quadova Polaris. Džip je izražene agilnosti, stabilnosti i sigurnosti i avanturistička vožnja s njim traje čak do 40 minuta! Namijenjen za djecu iznad tri godine starosti.

Možda će vas zanimati

Prave avanture za malog avanturista!
Detaljna reprodukcija ovog popularnog AVT Polarisa napravljena je u suradnji s američkom kompanijom Polaris. Polaris RZR 900 električni je autić plave boje kojeg pokreće 12 V baterija koja se puni. Snaga omogućuje Polarisu RZR da bez problema svlada uzbrdice ili nizbrdice od 17 %. Džip na akumulator zabavit će djecu stariju od tri godine koja vole istraživati i upuštati se u nove avanture.
Beskrajne avanture
Polaris RZR 900 prilagođava se svakom terenu na kojem se nađe - stabilan je na ravnom terenu, a s lakoćom prevladava prepreke neravnog terena što vašoj djeci omogućuje da iskuse razne vrste zabava. Za prilagodbu terenima zaslužne su velike gume. Sigurnost malih vozača na prvom je mjestu, te zbog toga postoji sigurnosni pojas na oba sjedala. Dva sjedala nisu spojena i moguće ih je postaviti u dvije pozicije, što znači da će vaše dijete moći voziti džip i kada malo odraste. Prostranost unutar džipa garantira da će vašem djetetu biti sve na dohvat ruke.
Dinamične linije, kompaktan dizajn i dvije brzine.
Polaris RZR 900 ima dvije brzine za naprijed i jednu za vožnju unatrag. Druga brzina ima sigurnosnu zaštitu za djecu koja tek uče voziti. "Sve u jednom" tehnologija čini ovo vozilo jednostavnim za upravljanje. Kada pustite papučicu gasa, ona automatski postaje kočnica koja zaustavlja vozilo bez nepotrebnih trzaja. Ručica mjenjača, s kromiranim gumbom, koristi se za odabir kretanja u naprijed ili u nazad. Odlični detalji koji čine ovaj autić izuzetno dobro dizajniranim su moćne suspenzije, prečke iznad baze, mrežasto vjetrobransko staklo te tri dodatna svjetla na zaglavlju. Uz ovakvu opremu, Polaris je spreman za akciju!
Kvaliteta Peg Perego proizvoda ogleda se u detaljima koji jamče sigurnost. Polaris RZR 900 ima zatvorenu bazu za zaštitu vozača od električnih žica te zaštitu vozila od vode, blata i pijeska. Nije odobren za uporabu na javnim cestama.
12v/12Ah baterije se nalazi u spremištu ispod sjedala i ima zaštitu za djecu. Baterija se može puniti pomoću standardnih kućanskih utičnicu, izravno iz vozila ili ju možete izvaditi.
Punjač akumulatora i baterija dolaze s proizvodom.
Dimenzije: 90 x 127 x 98 cm.
Šifra artikla 4050-02132
Vrsta Vozila na akumulator
Brand Peg Perego
Dob 3+
Spol Unisex
Nosivost 60 kg
Jamstvo 1 godinu
Težina artikla 27800

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se