Košarica 0
Quad Peg Perego Corral T-Rex narančasto/crni

Još pregleda

  • Quad Peg Perego Corral T-Rex narančasto/crni
  • Quad Peg Perego Corral T-Rex narančasto/crni

Quad Peg Perego Corral T-Rex narančasto/crni

Želite moderan, siguran i iznimno kvalitetan quad za vaše dijete? Coral T-Rex 12V narančasto crne boje idealan je odabir! Quad je izražene agilnosti, stabilnosti i sigurnosti i avanturistička vožnja s njim traje čak do 30 minuta! Namijenjen za djecu iznad tri godine starosti.

Možda će vas zanimati

Ultra moderna verzija tradicionalnog Peg perego modela!
Corral T-Rex tradicionalan je Peg Perego model i još uvijek je vrlo popularan zahvaljujući novijim verzijama. Ovo je električni quad s baterijom od 12 V koja se puni. Quad ima velike kotače i zamišljen je kao vozilo za zahtjevnije, neravne terene. Idealan je za prave avanturiste koji vole jednostavnost ali potrebna im je i garancija udobnosti.
Dugovječni quad
Corral T-Rex dizajniran je tako da ga vaše dijete može voziti i kada malo odraste. Veliko sjedalo garantira udobnost pri vožnji i za male i za veće vozače. Corral T-Rex doseže maksimalnu brzinu od 7 km/h i vješto se snalazi u svim uvjetima upravo zbog četiri kotača, ali i prednjeg amortizera koji ublažava slučajne udarce.
Dinamične linije, kompaktan dizajn i dvije brzine.
Corral T-Rex ima dvije brzine za naprijed i jednu za vožnju unatrag. Druga brzina ima sigurnosnu zaštitu za djecu koja tek uče voziti. "Sve u jednom" tehnologija čini ovo vozilo jednostavnim za upravljanje. Kada pustite papučicu gasa, ona automatski postaje kočnica koja zaustavlja vozilo bez nepotrebnih trzaja. Ručica mjenjača koristi se za odabir kretanja u naprijed ili u nazad.
Stabilnost i sigurnost koju garantira Peg Perego.
Quad ima visokokvalitetne značajke, što se od Peg Perega i očekuje. Corral T-Rex ima zaštićenu bazu za vozača, zaštićene električne žice te je samo vozilo zaštićeno od vode, blata, pijeska, zemlje i mrvica. Četiri kotača i nisko podvozje garantiraju stabilnost pri skretanju te sprečavaju klizanje quada u zavojima.
Dimenzije: 64,5 x 99,5 x 65,5 cm.
Šifra artikla 4050-02136
Vrsta Vozila na akumulator
Brand Peg Perego
Dob 3+
Spol Unisex
Nosivost 40 kg
Jamstvo 1 godinu
Težina artikla 14700

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se