Košarica 0
PS4 Dualshock Controller Magma Red

PS4 Dualshock Controller Magma Red

DualShock 4 ima nove značajke kako bi se isporučio najbolje gaming iskustvo. Od analognih palica i okidača tipki koje su poboljšane za bolji osjećaj i osjetljivost, do novog senzor sa šest osi, kao i touchpad koji je smješten na prednjoj strani kontrolera, DualShock 4 pruža igračima posve nove načine da igraju i komuniciraju sa igrama.

DualShock 4 sadrava novi svjetlosni senzor na vrhu kontrolera sa LED diodama koje svjetle u raznim bojama. Svjetlosni senzor na kontroleru usklađeno svijetli sa bojom likova u igri, te nudi jednostavniji, prijateljski način identifikacije igrača, čak i kada igrate rame uz rame. Svjetlosni seznor također mijenja obrasce tijekom igranja kako bi pružio korisne informacije igračima, primjerice kada je liku u igri kritično niskog zdravlja ili je pretrpio velike fizičke ozljede.

Osim toga, DualShock 4 dolazi sa ugrađenim stereo zvučnikom i ulazom za slušalice/headset, omogućavajući korisnicima da uživaju u PS4 zvučnim efektima visoke kvalitete kako sa televizora tako i sa kontrolera. U kombinaciji s Mono slušalicom koja je u paketu s PS4 konzolom, igrači će također biti u mogućnosti razgovarati s prijateljima dok igraju online, te istovremeno slušati zvučne efekte iz kontrolera u ruci.

DualShock 4 kontroler integrira “Select“ i “Start“ gumbe (sa DualShock 3 kontrolera) u novi “Options“ gumb. DualShock 4 je opremljen i novim “SHARE“ gumbom za daljnje poboljšanje PS4 društvenih mogučnosti. “SHARE“ gumb omogućuje igračima da lako emitiraju njihov gameplay u stvarnom vremenu putem internet streaming usluge kao što je Ustream. Korisnici također mogu podijeliti svoje uspjehe i dostignuća upload-om svog gameplay-a na Facebook sa “SHARE“ gumbom. Za razliku od streaminga putem računala, korisnici ne moraju pretvarati format podataka snimljenog gameplay, već ga mogu direktno podijeliti s lakoćom. Osim toga, igrači mogu napajati svoj DualShock 4 kontroler, dok je konzola u stanju pripravnosti.
Šifra artikla 40206-00907
Platforma PlayStation 4
Izdavač Sony

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se