Košarica 0
Profesionalni odstranjivač mrlja i neugodnih mirisa Wash&Protect Pro

Profesionalni odstranjivač mrlja i neugodnih mirisa Wash&Protect Pro

Operi i zaštiti – profesionalni odstranjivač mrlja i neugodnih mirisa Wash & Protect PRO za čistače tepiha i tapeciranog namještaja.
Dvostruka učinkovitost ovog sredstva za čišćenje dubinski čisti i štiti vaše tepihe i tapecirani namještaj jer sadrži dvostruko više ne-hlapljivih sredstava za čišćenje za profesionalnu rezultate čišćenja. Ovaj šampon za tepihe je univerzalan, laboratorijski ispitan i siguran za korištenje za sve aparate za čišćenje tepiha.
SASTOJCI: sadrži više od 30% vode, manje od 15%: neionske površinski aktivnih tvari, manje od 5%: deterdženta, anionskih tenzida, anionskih polimera, mirisa, linalola, lilliala, limonena i heksil cinnamala.
OPREZ: Čuvati izvan dohvata djece. Nadražuje oči. Izbjegavati kontakt s očima. Ako dođe u dodir s očima odmah isprati s puno vode i zatražiti savjet liječnika.
Šifra artikla 41030-02486
Vrsta Sredstva za čišćenje
Brand Bissell
Šifra proizvođača 1089N
Dimenzije artikla 20x20x25 cm
Težina artikla 1.5 kg
Bissell je obiteljska tvrtka koja je vodeća u poslovima održavanja kućanstava već više od pet generacija. Tvrtka prati trendove i potrebe svojih kupaca. Velika odanost prema potrebama svojih kupaca obvezuje ih da stalno istražuju i unapređuju svoje proizvode inspirirane stvarnim životom. To je tradicija, inovativnost i strast. Bissell je stručnjak za čišćenje kućanstva!

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se