Košarica 0
Probaj me - Ljubav po mjeri #1

Još pregleda

  • Probaj me - Ljubav po mjeri #1

Probaj me - Ljubav po mjeri #1

Priča o strasti od koje će vam zastati srce, a prsti se zgrčiti na nogama, voljene najprodavanije autorice romana Hard to Love, Resisting Her i The Impact of You.
Konzervativna južnjakinja dobrih manira Emmy Clarke potpuno je izgubljena u njujorškom svijetu mode, no kada dobije posao asistentice u modnoj agenciji, to joj se čini kao savršena mješavina posla i zadovoljstva. Raditi pod zloglasnom i okrutnom Fionom Stone noćna je mora, no posao ima i svoju skrivenu čar: očijukanje sa smiješno zgodnim muškim modelom koji tu i tamo prođe kroz ured – točnije, zvijezdom u usponu Benom Shawom.
Ben je sve što Emmy nije: nevjerojatno predivan, visoko plaćen i mnogo putuje. Također, ima više problema nego Vogue izdanja. Emmy je uz Bena na njegovim snimanjima, no odbija postati jednom od njegovih požudnih obožavateljica. Emmyn osvježavajuće realan stav Benu postaje iznenađujuće privlačan.
Putujući po najmodernijim gradovima svijeta, usputno koketiranje pretvara se u zabranjenu aferu, no kada Ben otkrije svoju izopačenu prošlost, a ogorčena Fiona sazna za njihovu vezu, njihove karijere i srca naći će se u opasnosti.
Šifra artikla 4010-11342
Književni žanr Erotski roman
Autor Kendall Ryan
Broj stranica 320
Uvez Meki
Izdavač 24sata
Godina izdanja 2016.
Jezik izvornika Engleski
Izdanje Prvo
Dimenzije artikla 13x20.5 cm

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se