Košarica 0
Pro Evolution Soccer 2017 PS3

Pro Evolution Soccer 2017 PS3

Pro Evolution Soccer (PES) 2017 se vraća s obiljem novih značajki i poboljšanjima kvalitete. PES 2017 ima za cilj zadržati titulu 'najbolje sportske igre' treću godinu zaredom, prema glasanjima diljem svijeta na sajmovima igara i od strane glavnih medija u 2014. i 2015. godini.

Slogan, "Control Reality", 'sažima fokus ovogodišnjeg nastavka, odvodeći nagrađivani gameplay na novu razinu, postizanjem interaktivne stvarnosti u kontroli i novim standardom autentičnih vizuala. Uranjanje u prezentaciju igre i interaktivni, taktički elementi poboljšavaju iskustvo za igrača, kako igra ima za cilj povećati zabavu u igri protiv bilo kojeg igrača, na svaki način. Vodeći Fox Engine ponovno odvodi serijal do novih visina preko velike količine poboljšanja, te će PES 2017 korisnici moći doživjeti pravi nogomet, po prvi put u video igri.

Glavne značajke:
Stvarni dodir - Igrači kontroliraju loptu na jedinstvene načine ovisno o tome gdje i kako ih kontrolirate, diktirajući tijek igre na temelju kako oni reagiraju na nepredvidljivo kretanje lopte.
Precizna dodavanja - kombinirajući Stvarni dodir i stvarnu fiziku lopte, dodavanje je oblik umjetnosti u PES 2017. Dodavanje koja je napravljeno u najboljoj situaciji i vremenu, će generirati savršenu putanju.
Autentični vizuali - vizuali su dobili veliku nadogradnju. Ništa nije ostalo netaknuta, od modela igrača, rasvjeta, publike, pa do travnjaka i stadiona, sve je potpuno obnovljeno. Nikada igra nije izgledala tako stvarno
Prirodno kretanje igrača - stotine novih animacija oživiti će igrače i golmane.
Obrana gola - golmani će doživjeti veliki skok u kvaliteti, kroz dodatne pokrete i animacije, stvarajući najokretnije golmane u PES povijesti.
Potpuna kontrola momčadi - igrači mogu instantno promijeniti napadački i obrambeni mentalitet tima, koji može biti dorađen i pažljivo kontroliran s jednostavnim kontrolama.
Napredne instrukcije - strategije, kao što su tiki-taka i "flaster" na igrača, se mogu podesiti u "Advanced Instructions", koji dodaje veliku raznolikost u tome kako namjeravate pobjediti.
Kontrola udarca iz kornera - kontrolirajte obrambene strategije kod kaznenih i slobodnih udaraca, kao što su označavanje zone ili čovjeka.
Prilagodljiva umjetna inteligencija - po prvi put u nogometnoj igri, AI će naučiti kako vi igrate. Za PES 2017 "Adaptive AI" će se promijeniti sportske igre zauvijek.

Napomena: Sve značajke nisu dostupne na svim platformama
Šifra artikla 40206-00862
Platforma PlayStation 3
Žanr Sportske
Izdavač Konami
Godina izdanja 2016
Minimalna dob 3
Proizvođač: Konami
Izdavač: Konami
Serijal: Pro Evolution Soccer
Žanr: Sport
Podžanr: Nogomet
Igrača: 1-7
Igrača online: 2-22
Platforma: PlayStation 3
Godina izlaska: 2015.
Minimalna dob (PEGI): 3+

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se