Košarica 0
Princeze svijeta

Princeze svijeta

Postoji li djevojčica na ovom svijetu koja ne sanjari o tome da bude princeza barem na jedan dan? Prekrasne haljine, nakit, dvorac, poniji i još mnogo toga oduševljavaju milijune djevojčica diljem svijeta. Uz pomoć ove knjige djevojčice će upoznati legendarne princeze iz Francuske, Rusije, Japana, Egipta, Tahitija... te shvatiti da moć princeze nije samo u njenoj ljepoti, već dobroti, ljubavi i hrabrosti.
Prekrasno ilustrirana zbirka od 14 priča o princezama iz različitih krajeva svijeta oduševit će svaku djevojčicu. Od sada se i djevojčice iz Hrvatske mogu upoznati s Rosette iz Francuske, Natašom iz Rusije, Aiko iz Japana, Neferu-Ra iz Egipta, Taiom s Tahitija, Sorenzom iz Italije, Rehani iz Afrike, a osim prekrasnih legendi o njima, upoznat će se i s drugačijim kulturama, tradicijom i običajima.

Čudesne narodne priče nisu samo zanimljive i drugačije, već i poučne jer pokazuju kako je put do sreće svake od tih princeza težak i trnovit, a sreća ne leži u njezinoj ljepoti, već u dobroti, poštenju, domišljatosti, hrabrosti i ljubavi.
Šifra artikla 4010-10192
Književni žanr Slikovnice
Autor Katell Goyer i Misstigri
Broj stranica 28
Uvez Meki
Godina izdanja 2010
Izdanje 1

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se