Košarica 0
Princeza i čarobnjak

Princeza i čarobnjak

Prekrasnu proslavu sedmog rođendana princeze Elize prekida zli čarobnjak. Uzvanike pretvara u kamen, a princezu otme i zatoči.

Možda će vas zanimati

Prekrasnu proslavu sedmog rođendana princeze Elize prekida zli čarobnjak. Uzvanike pretvara u kamen, a princezu otme i zatoči u podrumu svog visokog i mračnog dvorca. Svakoga dana davao je princezi priliku za bijeg, no uvijek bi je ulovio uz pomoć svoje knjige čarolija… Princeza Eliza ima samo sedam prilika za bijeg mijenjanjem boja i oblika. Hoće li uspjeti nadmudritizlog čarobnjaka prije negoli bude prekasno?
Ovo je nova briljantna pustolovina iz pera višestruko nagrađivane i iznimno čitane dječje autorice Julije Donaldson u kojoj ćete uživati uz pregršt neočekivanih obrata i domišljatih doskočica.


O autorici: Julia Donaldson najnagrađivanija je britanska autorica slikovnica čije se knjige prodaju u milijunima primjeraka. U 2015. godini proglašena je najprodavanijom dječjom autoricom engleskoga govornog područja. Njezine su rime zabavne, lako se pamte, priče su tople i sa sretnim završetkom, a likovi toliko očaravajući da se i djeca i odrasli s njima odmah poistovjećuju.Više o autorici doznajte na www.juliadonaldson.co.uk.


O ilustratorici: Lydia Monks jedna je od najpoznatijih britanskih ilustratorica. Veliku pažnju privukla je svojom uspješnom suradnjom s Julijom Donaldson. Dobitnica je mnogih nagrada, a slikovnicekoje ilustriraprerastaju u klasike i postaju neizostavni dio svake dječje kućne knjižnice. Što je bubamara čulaprodana je u više od milijun primjeraka te je prema njoj napravljena i kazališna predstava koja se izvodi diljem svijeta.Više o ilustratorici doznajte na www.lydiamonks.com.
Šifra artikla 4010-11760
Književni žanr Slikovnice
Autor Julia Donaldson, Lydia Monks
Broj stranica 32
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga d.o.o.
Godina izdanja 2016.
Izdanje Prvo
Dimenzije artikla 25x25x0,4
Težina artikla 170 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se