Košarica 0
Prijenosni klima uređaj Gree Koobe GPC08AH-K3NNC5D

Prijenosni klima uređaj Gree Koobe GPC08AH-K3NNC5D

Dimenzije uređaja do 300 mm, omogućuju veću fleksibilnost i uštedu prostora.
Automatski kod greške za lakše održavanje.
Uključen bežični daljinski upravljač.
Mogućnost kontrole na samom uređaju.
S uređajem standardno dolaze: bežični daljinski upravljač, plastična prirubnica, dvije spojnice, plastična cijev za ispuh zraka te cijev za odvod kondenzata.
Timer, ugodan noćni način rada, automatski rad, samodijagnoza, odvlaživanje, LED zaslon, filteri za pročišćavanje zraka.
Šifra artikla 41010-01451
Brand Gree
Kapacitet hlađenja (kW) 2.35
Ene. razred hlađenja A
SEER/SCOP koeficijent 2.6
Težina (kg) 28 kg
GREE je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Sa sjedištem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u 9 tvornica širom svijeta, te u njima radi više od 80.000 djelatnika, a od čega je više od 5000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja. Upravo zbog snažnog istraživačko-razvojnog odjela, danas je “Gree” ponosni vlasnik više od 6000 prijavljenih patenata.
Godišnji proizvodni kapacitet iznosi više od 60 milijuna kompleta klima-uređaja kućne serije te 5,5 milijuna kompleta uređaja komercijalne serije. “Gree” proizvodi su podijeljeni u 20 kategorija, s 400 serija i više od 7000 modela. Danas više od 200 milijuna ljudi širom svijeta koristi proizvode koje je proizveo “Gree”.Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih performansi za što jamči 300 kontrolnih laboratorija. Zahvaljujući tome, “Gree” je u Kini jedina marka klima-uređaja s oznakom “Svjetska marka”.
Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke te ugrađenim materijalima, što “Gree” izdvaja od uređaja ostalih proizvođača.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se