Košarica 0
Preljub

Preljub

UN-ov glasnik mira, nositelj Guinnesova rekorda čija je knjiga Alkemičar preveden na 80 jezika svijeta i prodana u 65 milijuna primjeraka, pisac koji je objavio 30 naslova i čije su se knjige prodale u više od 165 milijuna primjeraka, književnik sa 115 internacionalnih nagrada, autor čija su djela doživjela 65 kazališnih adaptacija, Paulo Coelho ima novi roman - Preljub.

Možda će vas zanimati

„Preljub" propituje nejasne granice između ljubavi i slijepe zaljubljenosti. I ovaj roman, kao i ostala djela Paula Coelha, temom i životnim situacijama koje problematizira dodirnut će živote milijuna ljudi, obratiti se svima onima koji su se ikad zapitali: „Jesam li ovako zamišljao svoj život?"

Linda je žena u tridesetima. U očima drugih njezin je život savršen: živi i radi kao novinarka u Ženevi, u sretnom je braku, ima uspješnog i brižnog supruga i divnu djecu. Naizgled joj je život pružio sve što se poželjeti može, ali unatoč tome ona je nesretna i izgubljena te se iz dana u dan bori s osjećajima apatije i ravnodušnosti. No sve mijenja slučajan susret s Jacobom, bivšom mladenačkom ljubavi, danas uspješnim političarom. Tijekom intervjua koji vodi s njim, Linda shvaća da je uspio u njoj probuditi osjećaj odavno potisnut, posve zaboravljen: strast. I ona čini sve da ostvari tu nemoguću ljubav i suočava se s odlukom koja joj može potpuno promijeniti život – treba li strast tražiti u životu koji imamo ili u onom koji zamišljamo?

Šifra artikla 4010-06078
Književni žanr Duhovni roman
Autor Paulo Coelho
Broj stranica 242
Uvez Tvrdi
Izdavač V.B.Z.
Godina izdanja 2014.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se