Košarica 0
Prekrasan stranac

Još pregleda

  • Prekrasan stranac

Prekrasan stranac

Šarmantni britanski playboy. Djevojka odlučna da najzad počne uživati u životu. I živopisna tajna afera. Pobjegavši od nevjernog bivšeg dečka, financijska direktorica Sara Dillon seli u New York u potrazi za uzbuđenjima. Stoga joj neodoljivi Britanac, kojeg upoznaje u noćnom klubu, ne bi trebao značiti ništa više doli neobaveznog seksa za jednu noć. Ali način i brzina kojom ju je zaveo pretvorili su ga u Prekrasnog stranca. Cijeli grad zna da Max Stella obožava žene, premda još uvijek nije pronašao onu pravu. Unatoč vojsci djevojaka koje je očarao svojim šarmom lošeg dečka s Wall Streeta, tek kad je upoznao Saru, zapitao se postoji li netko tko mu neće praviti društvo samo u spavaćoj sobi. Sara, osim što strepi od seksa na mjestima gdje bi ih svatko mogao uhvatiti, još je više prestravljena pomišlju da bi se mogla previše zbližiti s Maxom.
Šifra artikla 4010-05931
Književni žanr Erotski roman
Autor Christina Lauren
Broj stranica 280
Uvez Meki
Izdavač Stilus knjiga
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Prekrasan gad, Prekrasan stranac, Prekrasan igrač

Autor: Lea (13.7.2014.)
Ljetno, uzbudljivo, romantično, seksi, napeto, lagano štivo!

Što kada neodoljivog šarmera kojem se pod noge bacaju sve žene na koje naiđu, jedna žena učini nesigurnim i zbunjenim?
U svakoj od knjiga priča se vrti oko jednog od trojice prijatelja, inače naširoko poznatih kao nepopravljivih šarmera koji obožavaju žene (a i one njih).

Bennet Ryan je šef koji se spetlja s asistenticom koju ne podnosi, Max Stella stranac koji ima avanturu za jednu noć sa ženom koja je toliko razočarana da se boji vezivanja, a Will Sumner se spetlja sa prijateljevom sestrom koja je znanstvenica i radoholičarka bez ikakvog ljubavnog iskustva i društvenog života. Kroz sve tri priče djevojke se boje vezivati za njih, pogotovo iz razloga jer su oni i sami poznati po strahu od vezivanja, dok svaka od tih veza ima po nekoliko naizgled nepremostivih zapreka.

Baš kada ćete pomisliti kako su ovo klasični ljubići/ erotika (nema cenzuriranih scena), moram istaknuti nekoliko (meni) bitnih razloga zašto je ovo štivo pravo osvježenje. Iako se radi o „zločestim“ dečkima, oni su uglađena gospoda s manirama. Bad boy koji nije nužno tetovirani motociklist i fajter? Može! Ostalo je, iako me u tom času oduševilo, već viđeno. Također, iako se radi o vrlo bogatim muškarcima, u ovim knjigama nema mjesta razmetanju (znači nema vožnji helikopterom isl.) već su prikazani kao normalni ljudi i naglasak nije na materijalizmu. Tako sam očekivala jedno, a dobila nešto drugo. Zbilja, zbilja pravo osvježenje.

Napetost u radnji i tečan stil pisanja dobitna su kombinacija pa je svaka od priča zanimljiva na svoj način i izrazito se brzo i lako čitaju. Likovi su normalni, realni i lako je povjerovati u njih a dobri zapleti i ostvarivanje raznih maštarija jednostavno tjeraju na čitanje.

Obavezno štivo za plažu – Max, Bennet i Will će šarmirati i vas!

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se