Košarica 0
Prekrasan početak

Još pregleda

  • Prekrasan početak

Prekrasan početak

Mladoženja: prekrasan gad. Mladenka: prekrasna gadura. Uredska veza u kojoj su se trgale gaćice pretvara se u vječnu ljubav.

„Savršena priča prepuna vrućeg seksa i napetih preokreta.“
Romantic Times

Svadbena zvona ne mogu zazvoniti dovoljno brzo za Chloe Mills i Bennetta Ryana. Chloe, nervozna i iscrpljena od priprema za vjenčanje i obavljanja poslova u zadnji čas, na rubu je da kaže „da“ bijegu u Las Vegas. Bennett, s druge strane, u strahu da će mu pažnju previše odvlačiti Chloino tijelo, pa uvodi pravilo da nema seksa prije vjenčanja, što dodatno pogoršava stvar i neprestano mu se obija o glavu. I dok pristižu mnogobrojni članovi njihovih ludih obitelji − a tek nekolicina pokušava biti od koristi − vatreni ljubavnici se spremaju saznati mogu li dvoje ljudi koji se toliko prepiru izdržati skupa dovoljno dugo da izmijene i prstenje, a ne samo psovke.

Šifra artikla 4010-09358
Književni žanr Erotski roman
Autor Christine Lauren
Broj stranica 256
Uvez Meki
Izdavač Stilus knjiga
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Prekrasna gadura, Prekrasna bomba, Prekrasan početak

Autor: Lea (16.1.2015.)
Ovo su novele vezane uz knjige "Prekrasan gad", "Prekrasan stranac" i "Prekrasan igrač" gdje se odvija glavna priča i obuhvaća tri para. U novelama su praćeni događaji koji prate Chloe i Benneta pa tako u "Prekrasnoj gaduri" saznajemo sve o njihovim zarukama, u "Prekrasnoj bombi" događaje koji prate momačku večer u Las Vegasu a "Prekrasan početak" opisuje njihovo vjenčanje.

Ako su kvalitetno napisane, kao što je ovdje slučaj, novele su odlična nadopuna romanima te tako opisuju događaje koji su u knjigama samo spomenuti. Izrazito mi je drago što je Stilus ovo preveo (što inače nije običaj naših izdavača) jer su zabavne, daju nam uvid u bitne događaje i nimalo ne zaostaju za prvotnom trilogijom. Pisane istim stilom, daju nam odgovore na mnoga pitanja te ukupnu priču o Chloe i Bennettu, ali i ostalim likovima, čine podrobnijom i dubljom.

“Majka mi je uvijek govorila da pronađem ženu koja će mi biti ravna, u svakom mogućem smislu. “Nemoj si dopustiti da se zaljubiš u neku koja će cijeli svoj svijet podrediti tebi. Zaljubi se u ženu koja je neustrašiva kao i ti. Pronađi ženu zbog koje ćeš htjeti biti bolji čovjek.” I ja sam svakako pronašao sebi ravnu. Pronašao sam ženu koja je pretvorila moj život u pakao i koji živi da bi me mučila. Ženu čija bih usta htio začepiti… i koja bih isto toliko htio ljubiti.”

Iako od novela možda ne bi očekivali toliku opširnost, ova tri bitna događaja su itekako zanimljiva, svašta se zanimljivog izdešavalo a ne fali im ni napetosti. Tko bi rekao kako je Bennettu bilo teško isplanirati zaruke i što ga je sve snašlo pri tome, kakva će ga iznenađenja dočekati na momačkoj zabavi ( a možda i nevolje) te što sve može poći po zlu u danima prije vjenčanja (a pogotovo na taj važan dan).

Naravno, erotski dio ni ovdje nije izostao. Kako me Prekrasan gad oduševio, tako su me oduševile i ove knjige, tim više jer su laganije i puno zabavnije. Nikako nemojte propustiti ovaj odličan serijal o kojem smo već pisali ovdje http://tinyurl.com/prekrasancl te ove novele za koje vjerujem da će vas oduševiti.

Živim u nadi da će Stilus prevesti i nove novele vezane uz serijal koje će biti napisane ove godine!

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se