Košarica 0
Prekrasan igrač

Prekrasan igrač

Zgodna štreberica. Nepopravljivi Casanova. I lekcija iz kemije odveć skandalozna za bilo koju školu. Kad Hanni Bergstrom stariji brat očita bukvicu zbog povučenosti i pretjeranog učenja, ona odluči prionuti na posao i poslušati bratove savjete: izlaziti s dečkima i zabavljati se. A tko bi je mogao bolje pretvoriti u zamamnu sirenu od bratova neodoljivog najboljeg prijatelja, Willa Summera, imućnog poduzetnika i bezobzirnog playboya.
Willu rizik nije stran, ali je donekle skeptičan s izazovom koji mu predstavlja Hanna... sve dok ga jedne noći nevina, zavodljiva studentica ne namami u krevet – i poduči lekciji o seksu sa ženom koju neće moći zabraviti. Sad kad je Hanna otkrila moć vlastitog seksipila, na Willu je da dokaže kako je za nju on jedini i pravi muškarac.
Šifra artikla 4010-05995
Književni žanr Erotski roman
Autor Christina Lauren
Broj stranica 356
Uvez Meki
Izdavač Stilus knjiga
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Prekrasan gad, Prekrasan stranac, Prekrasan igrač

Autor: Lea (1.7.2014.)
Ljetno, uzbudljivo, romantično, seksi, napeto, lagano štivo!

Što kada neodoljivog šarmera kojem se pod noge bacaju sve žene na koje naiđu, jedna žena učini nesigurnim i zbunjenim?
U svakoj od knjiga priča se vrti oko jednog od trojice prijatelja, inače naširoko poznatih kao nepopravljivih šarmera koji obožavaju žene (a i one njih).

Bennet Ryan je šef koji se spetlja s asistenticom koju ne podnosi, Max Stella stranac koji ima avanturu za jednu noć sa ženom koja je toliko razočarana da se boji vezivanja, a Will Sumner se spetlja sa prijateljevom sestrom koja je znanstvenica i radoholičarka bez ikakvog ljubavnog iskustva i društvenog života. Kroz sve tri priče djevojke se boje vezivati za njih, pogotovo iz razloga jer su oni i sami poznati po strahu od vezivanja, dok svaka od tih veza ima po nekoliko naizgled nepremostivih zapreka.

Baš kada ćete pomisliti kako su ovo klasični ljubići/ erotika (nema cenzuriranih scena), moram istaknuti nekoliko (meni) bitnih razloga zašto je ovo štivo pravo osvježenje. Iako se radi o „zločestim“ dečkima, oni su uglađena gospoda s manirama. Bad boy koji nije nužno tetovirani motociklist i fajter? Može! Ostalo je, iako me u tom času oduševilo, već viđeno. Također, iako se radi o vrlo bogatim muškarcima, u ovim knjigama nema mjesta razmetanju (znači nema vožnji helikopterom isl.) već su prikazani kao normalni ljudi i naglasak nije na materijalizmu. Tako sam očekivala jedno, a dobila nešto drugo. Zbilja, zbilja pravo osvježenje.

Napetost u radnji i tečan stil pisanja dobitna su kombinacija pa je svaka od priča zanimljiva na svoj način i izrazito se brzo i lako čitaju. Likovi su normalni, realni i lako je povjerovati u njih a dobri zapleti i ostvarivanje raznih maštarija jednostavno tjeraju na čitanje.

Obavezno štivo za plažu – Max, Bennet i Will će šarmirati i vas!

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se