Košarica 0
Prekrasan gad

Još pregleda

  • Prekrasan gad

Prekrasan gad

„Savršen spoj seksa, drskosti i romanse. Prekrasan gad je strastvena bitka volja od koje će vam krv brže zakolati u venama!“ 


S.C. Stephens

Chloe Mills je briljantna, marljiva, uskoro će magistrirati, ali ima samo jedan problem − svog šefa, Benneta Ryana. On je zahtjevan, osoran, bezobziran − i potpuno neodoljiv. Prekrasan gad. Bennett se iz Francuske vratio u Chicago kako bi preuzeo ključnu ulogu u obiteljskom poslovnom carstvu. Nije mogao ni sanjati da će mu asistentica biti prelijepa, izazovna djevojka vatrena temperamenta. Uredskim tračevima unatoč, on nikad nije bio sklon aferama na radnom mjestu, ali Chloe je toliko zamamna da je voljan prekršiti vlastita pravila samo kako bi je imao. Po cijelom uredu. Kad njihovi međusobni apetiti dosegnu točku usijanja, Bennett i Chloe moraju odlučiti čega su se točno voljni odreći kako bi osvojili jedno drugo.

Šifra artikla 4010-05826
Književni žanr Erotski roman
Autor Christina Lauren
Broj stranica 256
Uvez Meki
Izdavač Stilus knjiga
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Prekrasan gad, Prekrasan stranac, Prekrasan igrač

Autor: Lea (13.7.2014.)
Ljetno, uzbudljivo, romantično, seksi, napeto, lagano štivo!

Što kada neodoljivog šarmera kojem se pod noge bacaju sve žene na koje naiđu, jedna žena učini nesigurnim i zbunjenim?
U svakoj od knjiga priča se vrti oko jednog od trojice prijatelja, inače naširoko poznatih kao nepopravljivih šarmera koji obožavaju žene (a i one njih).

Bennet Ryan je šef koji se spetlja s asistenticom koju ne podnosi, Max Stella stranac koji ima avanturu za jednu noć sa ženom koja je toliko razočarana da se boji vezivanja, a Will Sumner se spetlja sa prijateljevom sestrom koja je znanstvenica i radoholičarka bez ikakvog ljubavnog iskustva i društvenog života. Kroz sve tri priče djevojke se boje vezivati za njih, pogotovo iz razloga jer su oni i sami poznati po strahu od vezivanja, dok svaka od tih veza ima po nekoliko naizgled nepremostivih zapreka.

Baš kada ćete pomisliti kako su ovo klasični ljubići/ erotika (nema cenzuriranih scena), moram istaknuti nekoliko (meni) bitnih razloga zašto je ovo štivo pravo osvježenje. Iako se radi o „zločestim“ dečkima, oni su uglađena gospoda s manirama. Bad boy koji nije nužno tetovirani motociklist i fajter? Može! Ostalo je, iako me u tom času oduševilo, već viđeno. Također, iako se radi o vrlo bogatim muškarcima, u ovim knjigama nema mjesta razmetanju (znači nema vožnji helikopterom isl.) već su prikazani kao normalni ljudi i naglasak nije na materijalizmu. Tako sam očekivala jedno, a dobila nešto drugo. Zbilja, zbilja pravo osvježenje.

Napetost u radnji i tečan stil pisanja dobitna su kombinacija pa je svaka od priča zanimljiva na svoj način i izrazito se brzo i lako čitaju. Likovi su normalni, realni i lako je povjerovati u njih a dobri zapleti i ostvarivanje raznih maštarija jednostavno tjeraju na čitanje.

Obavezno štivo za plažu – Max, Bennet i Will će šarmirati i vas!

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se