Košarica 0
Prehrana 21. stoljeća (Knjige)

Prehrana 21. stoljeća

Prehrana 21. stoljeća sadrži mnoštvo jednostavnih savjeta te recepte i upute za organiziranje svakodnevne prehrane na znanstvenim principima, stoga doista može biti nezamjenjiv popis za kupovinu, kao što je u svojoj recenziji napisala Daniela Trbović.

Možda će vas zanimati

Kokice su afrodizijak, celer, krastavac i bademi ublažavaju stres, dok kadulja i ginko biloba mogu usporiti razvoj Alzheimerove bolesti... Ispravnom prehranom također možemo izbjeći alergije, poboljšati plodnost, ublažiti dječju hiperaktivnost te liječiti neke od najčešćih bolesti današnjice – objavljuje u svojoj prvoj knjizi dr. Lejla Kažinić Kreho, članica Britanskog nutricionističkog društva. U 12 poglavlja, dr. Lejla Kažinić Kreho iznosi što je sve znanost otkrila o hrani u posljednjih nekoliko desetljeća vrlo intenzivnih istraživanja i time rješava najčešće dileme s kojima se svakodnevno susrećemo pri kupovini namirnica i upućuje kojim smjerom treba krenuti prehrambena industrija koja se, na prijelazu stoljeća, nalazi na jedinstvenoj prekretnici. Prehrana 21. stoljeća, među ostalim, odgovara i na pitanja treba li prestati jesti crveno meso, je li kvalitetnija voda iz plastične boce ili iz slavine te treba li koristiti sladila i zašto. Prof. dr. Višnja Latin u preporukama dr. Lejle Kažinić Kreho prepoznaje dragocjenu podršku u borbi protiv bolesti kod kojih je prehrana važan čimbenik, dok dr. Siniša Glumičić Prehranu 21. stoljeća preporučuje svakom domaćinstvu kao znanstveno utemeljeno a zabavno štivo.
Šifra artikla 4010-04461
Književni žanr Zdravlje
Autor dr.Lejla Kažinić-Kreho
Broj stranica 172
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga
Godina izdanja 2009.
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se