Košarica 0
Predaj se ljubavi

Predaj se ljubavi

Besplatno pročitaj poglavlje
Muškarac koji ne prihvaća ne kao odgovor. Žena koja se boji predati ljubavi. Ali kada se njihovi životi spoje, tajne više neće moći ostati skrivene.

Možda će vas zanimati

Susret s Jettom bio je poput munje. Opasan. Bilo ga je bolje ne dirati. Bilo je bolje što prije ga zaboraviti. Ali munja uvijek udara dvaput...Brooke Stewart, agentica za prodaju nekretnina, nije cura od ozbiljnih veza. Kad je pošalju na službeni put kako bi dogovorila prodaju jednog imanja, otkrije da je njezin novi šef nitko drugi nego tip kojeg je nedavno nakon vruće noći ostavila nagog u krevetu. Seksi, opasno zgodan i bahat, Jett Mayfield privlači nevolje i žene poput gromobrana. Ali one večeri kad upozna Brooke, dobit će više no što je očekivao. Zelenooki milijunaš i zavodnik nije navikao prihvaćati ne kao odgovor i nema namjeru to činiti ni u budućnosti. Kad Jett predloži dva mjeseca seksa bez obveza, Brooke se zainteresira
i prihvati njegov prijedlog. Ni ne sluti da je Jett odlučio osvojiti upravo onu ženu koju ne može imati, sve dublje je uvlačeći u svoj opasan svijet.
Šifra artikla 4010-05992
Književni žanr Ljubavni roman
Autor J. C. Reed
Broj stranica 250
Uvez Meki
Izdavač Mozaik knjiga
Biblioteka MK zabavna biblioteka
Godina izdanja 2014
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se