Košarica 0
Pravila opreza

Pravila opreza

Izuzetan debitantski roman Koethi Zan, čija su prava prodana u desetak zemalja i prije objavljivanja, zastrašujući je triler koji u žanr unosi val osvježenja i noviteta.

Možda će vas zanimati

Sarah Faber već deset godina ne izlazi iz svog stana, zbog užasne traume koju je proživjela. Naime, tri je duge godine provela zatočena u podrumu s još tri djevojke. Jedna od njih, njezina najbolja prijateljica, nije se izvukla. Iako je godinama uspješno ignorirala pisma koje joj njezin otmičar šalje iz zatvora, sada, kad prijeti opasnost da će ovaj biti uvjetno pušten, shvaća kako će na njih morati obratiti pažnju. U njegovim su porukama skriveni tragovi koji bi ga mogli zauvijek spremiti iza rešetaka. Sarah će stoga morati prebroditi svoju fobiju od vanjskog svijeta i suočiti se s mržnjom njezinih supatnica u podrumu, koje vjeruju da je ona surađivala s otmičarom. Otkrit će kako zvjerstva ne počinju i ne završavaju u podrumu, ali i naći način da napokon pobijedi prošlost…
Šifra artikla 4010-04698
Književni žanr Kriminalistički roman/Triler
Autor Koethi Zan
Broj stranica 240
Uvez Meki
Izdavač Algoritam
Biblioteka NAJ
Godina izdanja 2013.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Oprezno s ovom knjigom jer je zapanjujuće dobra

Autor: Lea (25.4.2014.)
Debitantsko djelo od kojeg sam najmanje očekivala a najviše me oduševilo.

Ukratko, glavni negativac u ovoj knjizi je vrhunski psihijatar, toliko poremećen da u podrumu drži zatočene četiri djevojke radi „dobra“ – na njima vrši proučavanja, mučivši ih fizički ali ponajviše psihički te proučavajući njihove reakcije...

Radnja se odvija deset godina kasnije, koliko su djevojke provele na slobodi a on u zatvoru. No, došlo je do mogućnosti da ga puste iz zatvora što se nikako ne smije desiti.

Sviđa mi se kako je pisana knjiga – postoje poglavlja iz sadašnjosti, gdje se opisuje slučaj i prikupljanje novih dokaza i nova istraga, te poglavlja iz prošlosti, kada su djevojke bile zatočene u podrumu. Svako poglavlje završi napeto i knjigu je jednostavno nemoguće ispustiti iz ruku.

Hoće li se djevojke konačno susresti i udružiti te prikupiti dovoljno dokaza da svog mučitelja zadrže u zatvoru? Ili će se i dalje optuživati za međusobnu izdaju zbog koje je jedna od djevojaka ubijena a njen leš nikao da pronađu?

Napeto do zadnje stranice, sa fantastično opisanim likovima i događajima, ovaj psihološki triler je nemoguće ispustiti iz ruku dokle ne pročitate sve do posljednje stranice. Kada sam dovršila knjigu, ostala sam zapanjena koliko je bila dobra i jedva čekam da Koethi Zan napiše novo djelo.

Poručujem svim ljubiteljima dobrih trilera da čim prije pročitaju ovu knjigu!

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se