Košarica 0
Prava propast (Knjige)

Prava propast

Jamie McGuire autorica je nekoliko bestselera s liste New York Timesa. Roman Divna propast ubrzo nakon objavljivanja stekao je kultni status i preveden je na više od 30 jezika.

Možda će vas zanimati

Može li se nekoga voljeti previše? Travis Maddox od svoje je pokojne majke naučio dvije stvari: Voli snažno. Bori se još snažnije. Travisov život prepun je lakih žena, borbi, klađenja i nasilja. I taman kad je pomislio da je nepobjediv, na koljena ga je bacila Abby Abernathy. Svaka priča ima dvije strane. U Divnoj propasti Abby je rekla svoje. Sad je red da čujemo i Travisa. SAznajte što muškarci stvarno misle.
Šifra artikla 4010-05326
Književni žanr Ljubavni roman
Autor Jamie McGuire
Broj stranica 406
Uvez Meki
Izdavač Fokus komunikacije
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Prava (i divna) propast

Autor: Lea (16.5.2014.)
Može li mladenačka ljubav biti intenzivna i trajna? Intenzivna svakako, a u trajnost svi mi želimo vjerovati, i iako je to u današnje doba rijetkost, još uvijek je moguće. Zato je priča o dvoje beznadno zaljubljenih studenata, Abby i Travisu, toliko šarmantna.

Njihove priče ispričane su u dvije knjige: Abbyna u Divnoj propasti, a Travisova u Pravoj propasti. Iako ćete na prvi pogled pomisliti da su te dvije knjige iste, jer je u njima ispričana ista priča samo iz druge točke gledišta, nakon što pročitate knjige shvatit ćete koliko ste bili u krivu. Meni je posebno zanimljiva bila Prava propast, gdje imamo uvid u toliko željenu mušku perspektivu.

Travis je klasični „bad boy“ – alfa mužjak na lošem glasu, ženskaroš koji voli piti i tući se, vozi bijesni motor, svake večeri pokupi drugu djevojku u baru za novu noćnu avanturu, i naravno, već pretpostavljate, ne želi se vezati za nikoga. On je pravi frajer, pojam macho muškarca, cool i neodoljiv, a žene padaju na njega kao lude. No, može li ljubav promijeniti čovjeka? Što se krije iza te divne fasade ravnodušnosti?
Iako ćete u Divnoj propasti saznati rasplet ove intenzivne ljubavne priče, tek u Pravoj propasti upoznajete pravog Travisa Maddoxa u cijelosti: ispričana je njegova pozadina, prošlost, djetinjstvo, sve o njegovoj obitelji, a uz to, njegove želje, ciljevi i osjećaji. Tako saznajemo da se iza muškarca naizgled bez osjećaja krije nešto sasvim drugo, da nitko nije od kamena.... Prikazana je njegova borba s osjećajima, a također i sve njegove misli kada izgovara i radi nešto sasvim suprotno od toga samo kako ne bi ispao mekušac (i kako ne bi ostao povrijeđen).

Ono što mi se najviše dopalo je kako je duhovita ova knjiga. Uz sve što on izgovara, navedeno je i što mu u tom trenu proleti glavom – razne misli - a ne kaže, i nerijetko su me ti komentari dotjerali do suza od smijeha.

Knjigu mogu podjednako čitati i mladi i stariji – to je priča dvoje mladih ljudi koja će vas osvojiti, daje krasan uvid u obje perspektive a obje knjige čine zanimljivu cjelinu koju ne smijete propustiti.

I jesam li spomenula koliko je lik Travisa Maddoxa neodoljiv?

Prava propast

Autor: Jasmina (14.4.2014.)
Po kratkom sažetku, knjiga mi se čini vrlo zanimljiva i poželjna za pročitati, vrlo rado bih ju pročitala.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se