Košarica 0
Prada mirisni ženski set (Edp 38 ml)

Prada mirisni ženski set (Edp 38 ml)

Prada mini komplet uključuje:
Edp Infusion d´Iris 8 ml,
Edt Infusion d´Iris 8 ml,
Edp Infusion d´Iris Absolue 8 ml,
Edp Prada Candy 7 ml,
Edp Candy L´Eau 7 ml

Infusion d´Iris u orijentalno-drvenoj kompoziciji, moderan je i elegantan parfem. Otvara se notama mandarine, naranče i narančinih cvjetova uz note irisa, cedra i vetivera u srcu. Baza je sačinjena od tamjana i benzoina. Ime parfema inspirirano je davnom metodom dobivanja irisovog ekstrakta, potapanjem koje je trajalo 6 mjeseci do dobivanja slatkastih svježih nota irisa.
Infusion d´Iris toaletna voda slijedi istu temu, ali sastoji se od irisa, nerolija, đurđice, ljubičice, cedra i galbanuma.
Infusion d´Iris Absolue je laganija i pristupačnija varijanta originala. Infusion d'Iris Absolue je izraz dragocjenosti i luksuza, stvoren od pažljivo odabranih, rijetkih i visoko kvalitetnih sastojaka. Kompozicija parfema spaja note egzotičnog tuniškog nerolija, cvijeta naranče, talijanskog irisa iz Firenze, mastike, benzoina s Laosa, tonke iz Venezuele, vanilije sa Madagascara i bijelog mošusa.
Candy je parfem orijentalnih mirisa, kompozicija je sastavljena od privlačnih senzualnih slatkih nota mošusa u početku, benzoina u srcu i karamele u osnovi.
Candy L´Eau je razigran i zavodljiv parfem kojem su dodane note svježih talijanskih citrusa, iza kojih slijedi srce slatkog graška. Baza je topla i gurmanska, sačinjena od benzoina, bijelog mošusa i karamele.
Šifra artikla 4040-01778
Namjena Poklon set
Brand kozmetike Prada
Spol Za nju

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se