Košarica 0
Poslije svega: PAD (1.dio)

Poslije svega: PAD (1.dio)

Treći nastavak svjetskog bestselera o strastvenoj, dramatičnoj vezi Tesse i Hardina

Možda će vas zanimati

Ljubav Tesse i Hardina oduvijek je bila komplicirana, ali sad su dospjeli u fazu u kojoj se izlaz ne nazire. Upravo dok se Tessa sprema donijeti jednu od važnijih odluka u životu, sve se promijeni. U njezinu se svakodnevicu vraća otac koji ju je napustio kao djevojčicu, Hardin se još uvijek ne zna kontrolirati i sve oko nje počinje se raspadati. Nikome ne može vjerovati, nitko nije onakav kakav se čini. Ni obitelj, ni prijatelji.
Hardin, jedina osoba na koju bi se trebala moći osloniti, pobjesni kad
Otkrije njezinu pomno čuvanu tajnu. Umjesto da je pokuša razumjeti, odluči je sabotirati. Tessa je svjesna da je on voli, ali polako počinje shvaćati da sama ljubav, možda, nije dovoljna te da je neprekidan krug ljubomore, nenadanih ispada bijesa i praštanja sve više umara.
Počinje se ozbiljno pitati: je li neutaživa strast između nje i Hardina doista vrijedna sve te drame...

Poslije svega: Pad treći je nastavak ljubavnog serijala američke autorice Anne Todd koji je – s više od milijardu pregleda – postao globalni fenomen umrežene generacije, a golemi uspjeh ponovio je u proširenom, ukoričenom izdanju. Bestseler serijal objavljuje se u 27 zemalja svijeta, a filmsku ekranizaciju romana producirat će Paramount Pictures.
Šifra artikla 4010-10756
Književni žanr Ljubavni roman
Autor Anna Todd
Broj stranica 400
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga
Godina izdanja 2015
Izdanje 1

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se