Košarica 0
Poslije svega

Poslije svega

Poslije svega priča je o djevojci Tessi, odlikašici u vezi s pouzdanim, stabilnim mladićem i majkom koja joj želi život u kojem nema puno odstupanja od zacrtanog, sigurnog plana. Stvari se mijenjaju kad prvog dana odlaska na studij Tessa upozna Hardina, problematičnog mladića koji živi po vlastitim pravilima.

Možda će vas zanimati

Tessi i Hardinu dogodi se ljubav, ali turbulentna ljubav u kojoj štošta moraju doznati kako jedni o drugome, tako i o sebi samima.
Poslije svega, prvi dio serijala o ljubavi koja ne poznaje granice, mlada američka spisateljica Anna Todd počela je objavljivati na online platformi Wattpad, inspirirana likom Harryja Stylesa iz benda One Direction.
Nije prošlo dugo da njezin serijal obori sve rekorde čitanosti te – s više od milijardu pregleda – dobije titulu najveće internetske senzacije našeg doba. Mlada američka spisateljica brzo je privukla pažnju najvećih izdavačkih kuća, a prošireno izdanje romana gotovo će istodobno biti objavljeno u 26 zemalja svijeta. Kao jedan od spisateljskih uzora Anna Todd navodi spisateljicu E. L. James i njezin roman 50 nijansi sive, koji je također izvorno započeo kao fan-proza, a nije malen broj onih koji Poslije svega nazivaju i novom inačicom 50 nijansi sive. Već su prodana i prava za filmsku ekranizaciju romana koju će producirati Paramount Pictures.
Šifra artikla 4010-09281
Književni žanr Pustolovni roman
Autor Anna Todd
Broj stranica 536
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga
Godina izdanja 2014
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se