Košarica 0
Poriv

Poriv

Pink je zabavan autor koji barata univerzalno poznatim primjerima, pa kod njega Sawyerov učinak posao pretvara u igru, a do izvrsnosti se stiže Zlatokosinim zadacima.
Predugo traje raskorak između onoga što znanost zna i onoga što poslovni svijet primjenjuje, kaže Pink, svrha je ove knjige premostiti taj jaz.

Možda će vas zanimati

Danas, ako ne radite kreativan, konceptualni posao, nećete još dugo raditi ono čime se bavite – tvrdi Daniel H. Pink, trenutno jedan od najutjecajnijih psihologa u svijetu biznisa i autor bestselera koji preispituju uvriježena pravila poslovanja i upućuju na nova rješenja. Menadžment je zastarjela tehnologija tvrdi Pink, jer ljudi ne rade samo zbog novca i sigurnosti, već je rad prirođen čovjeku koliko i igra i odmor. U knjizi Poriv (Drive) ruši dosadašnju vladavinu „mrkve i batine“ u suvremenom poslovanju te nudi nova rješenja za višu učinkovitost. Na temelju istraživanja psihologije ponašanja u posljednjih 50 godina, zaključuje da su izvrsnost, autonomija i svrha nova tri uporišta motivacije, što otvara neslućene mogućnosti produktivnosti i učinkovitosti.
Šifra artikla 4010-04064
Književni žanr Popularna psihologija
Autor Daniel H. Pink
Broj stranica 276
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga
Godina izdanja 2013.
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se