Košarica 0
Popis mojih želja

Popis mojih želja

Jocelyne je majka dvoje djece koja živi u naizgled sretnom braku, u gradiću u Francuskoj gdje vodi kitničarsku radnju. Jednog dana Jocelyne se počinje pitati što se dogodilo sa svim snovima koje je snivala kad joj je bilo sedamnaest. A onda osvoji jackpot od osamnaest milijuna eura – i odjednom joj se cijeli svijet nađe nadohvat ruke. Međutim odluči to prešutjeti svima, čak i suprugu. Ne unovčivši ček, počinje stvarati popis stvari koje bi joj novac priuštio. No želi li Jocelyne uistinu da joj se život promijeni?
Popis mojih želja Grégoirea Delacourta, neodoljivi je roman u kojemu se kroz omiljeni san milijarda stanovnika Zemlje istražuju pojmovi istine, ljubavi i sreće. Ubrzo nakon svog izlaska, postao je golemi hit koji je preveden u više od 35 zemalja.
Grégoire Delacourt, ugledni je francuski pisac rođen 1960. Na književnoj sceni debitirao je nagrađivanim romanom L’écrivain de la famille, objavljenim 2011. Popisom mojih želja nadmašio je uspjeh svog prvijenca, a ovaj višestruko nagrađivani roman poslužio je kao predložak za kazališnu predstavu te film. Uslijedili su romani: La premičre chose qu’on regarde 2013., On ne voyait que le bonheur 2014. i Les quatre saisons de l’été 2015.
Šifra artikla 4010-10713
Autor Gregoire Delacourt
Broj stranica 184
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga
Godina izdanja 2015
Izdanje 1

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se