Košarica 0
Pokorna (Knjige)

Još pregleda

  • Pokorna (Knjige)

Pokorna

Abby King ima skrivenu fantaziju. Nathaniel West u New Yorku je poznat kao briljantni, zgodni vlasnik tvrtke West Industries. No, Abby zna da je on više od toga: Nathaniel je privlačan i iskusan dom koji traži novu pokornu. Željna zaviriti u svijet užitaka izvan svog uobičajenog života knjižničarke, Abby se ponudi Nathanielu u nadi da će on ispuniti njezine najskrivenije potrebe.
Abby King ima skrivenu fantaziju. Nathaniel West u New Yorku je poznat kao briljantni, zgodni vlasnik tvrtke West Industries. No, Abby zna da je on više od toga: Nathaniel je privlačan i iskusan dôm koji traži novu pokornu. Željna zaviriti u svijet užitaka izvan svog uobičajenog života knjižničarke, Abby se ponudi Nathanielu u nadi da će on ispuniti njene najskrivenije potrebe. Već nakon prvog vikenda provedenog s Gospodarom, Abby je svjesna da joj treba više i stoga se potpuno pokorava Nathanielovim uvjetima. Abbyjina pokornost pruža mu užitak, ali on je i dalje hladan i rezerviran čovjek koji se skriva iza vlastitih pravila. Abby tone sve dublje u Nathanielov opojni svijet moći i strasti, ali strahuje da je njegovo srce izvan svakog dosega, a njeno – izvan svake nade za spas...
Šifra artikla 4010-04109
Književni žanr Erotski roman
Autor Tara Sue Me
Broj stranica 260
Uvez Meki
Izdavač Stilus knjiga
Godina izdanja 2013.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Zašto želim knjigu?

Autor: Valentina (17.4.2014.)
U zadnje vrijeme čitam isključivo New adult žanr.Zapela sam i svaka nova knjiga vuće drugu...juh,još ako je trilogija neka u pitanju,došla sam do faze da stalkam autore za ARC-ove.Sto opičeniji glavni lik,to bolji,a u Pokornoj čujem da su likovi odlični! Znam,trebam pomoć...ali ju ne želim!I kad me pusti ova faza(i krepa e-reader od silnih 1click s Amazona koje trpam u njega),vjerojatno ću se baciti na ponovno čitanje Harrya Pottera...a do tad,pustite me u blaženom odmaranju mozga!Svaki supatnik je dobrodošao...
Primjedbe i pritužbe primam svaki prvi neparni utorak u mjesecu od 18:00-18:03...

Pokorna

Autor: Hrvoje (16.4.2014.)
Buduci da doma zena i ja uglavnom citamo krimice, ovu knjigu bih joj "podvalio" da se malo opusti od kriminalistickih zapleta i uziva u ljepotama zivota.

Pokorna

Autor: Zvjezdana (16.4.2014.)
Željela bi dobiti knjigu pokorna zbog toga jer mi se knjiga čini jako zanimljiva. Jednom sam u novinama dobila malu knjizicu Pokorna gdje ima nekoliko stranica da ljudi vide o cemu se radi, to je bilo kada je knjiga izašla. Pročitala sam odmah cijelu knjizicu kako je zanimljiva ali to je bio samo početak knjige. Želim pročitati knjigu kako sam znatiželjna i kako me knjiga oduševila. Pošto ju nemam voljela bi ju dobiti da ju napokon pročitam kako spada. Tada sam radila i nisam imala vremena za knjige ni sebe. A sada sam doma (porodiljni) i imam toliko vremena da sam sama sebi već dosadna, da mi barem knjiga uzme vrijeme. Hvala

Zasto zelim knjigu

Autor: Melita (16.4.2014.)
Želim Pokornu jer mi se čini zabavnom i opuštajućom knjigom kao što je bila i Pedeset nijansi sive. Upravo takve knjige ja i moje sestre volimo čitati i bio bi to divan dar za blagdane :-)

Pokorna

Autor: Ines (16.4.2014.)
Želim ga jer mi se čini jako dobar roman i zato što volim čitati romane.

Pokorna

Autor: Ines (15.4.2014.)
Volim kada mi netko preporuči zanimljivu knjigu, a ova to zasigurno je po preporuci moje prijateljice. Voljela bih pročitati knjigu za koju mnogi govore da je bolja i od 50 nijansi sive.

Pokorna

Autor: Magdalena (15.4.2014.)
Ovaj roman želim zato što mi se knjiga čini zanimljiva i podsjeca me na tri dijela Pedest nijansi sive i voljela bih ga procitati....:)

knjiga

Autor: Marina (15.4.2014.)
Želim pročitati ovu knjigu i odmoriti se malo od svakodnevnih briga oko traženja posla, pripremanja svadbice i raznih drugih problema.

Pokorna

Autor: Izidora (15.4.2014.)
Pošto je roman inspiriran po Pedeset nijansi sive rado bih ga pročitala.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se