Košarica 0
Ploča za kuhanje Gorenje Ora-Ito ECT680ORAW

Ploča za kuhanje Gorenje Ora-Ito ECT680ORAW

Staklokeramička ploča s upravljanjem na dodir. Suvremena UseLogic® senzorska tehnologija omogućava jednostavno upravljanje staklokeramičkih ploča dodirom. Različiti senzori omogućavaju neposredno upravljanje svakog pojedinog grijača. Ergonomski smještaj upravljačkog dijela omogućava potpunu preglednost i kontrolu. Omogućeno je i zaključavanje upravljačkog dijela čime se djeci sprječava nekontrolirana uporaba. Posebnost linije Gorenje Pininfarina je napredniji Slider touch control sustav. Klizanjem prsta po upravljačkoj površini možete namjestiti i kontrolirati stupanj temperature na višestupanjskoj ljestvici što omogućava veću senzibilnost i odzivnost kuhališta.
StayWarm, mogućnost namještanja temperature između 30 i 95°C, osigurava i do 2 sata održavanja prave temperature hrane. Već kuhana jela sačuvaju svoj okus i ostanu topla za kasnije posluživanje. Nova funkcija održavanja prave temperature pojednostavnjuje vremensko planiranje jelovnika s više jela odjednom i sprječava neprilike kod mogućeg kašnjenja pozvanih gostiju.
Pritiskom na tipku StopGo zaustavlja se djelovanje svih namještanja na ploči za kuhanje. Time je kuhanje pod kontrolom i onda kada ga se iz bilo kojeg razloga treba nenadano prekinuti odnosno odgoditi.
Kod jela, za koja iz iskustva znate koliko se dugo kuhaju, na ploči za kuhanje možete jednostavno namjestiti vrijeme pripreme (sat s odbrojavanjem do 99 minuta). Po isteku vremena ploča za kuhanje se automatski isključi na što vas upozori i zvučni signal.
Dizajn: Bijela boja
Fazetirani rub ploče
Timer funkcija
BoilControl, zaštita od prekipljavanja
StopGo, funkcija sigurnog kuhanja
Funkcija StayWarm
Signalizacija preostale topline
Sigurnosno zaključavanje upravljačkog dijela ploče
ChildLock
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 5.4 × 51 cm
Neto težina aparata: 8.3 kg
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00815
Tip uređaja Električni
Brand Gorenje
Boja Bijela
Šifra proizvođača ECT680-ORA-W
Jamstvo 5 godina
Dimenzije artikla 60 × 5.4 × 51 cm

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se