Košarica 0
Ploča za kuhanje Gorenje IT635X

Ploča za kuhanje Gorenje IT635X

Staklokeramička ploča s upravljanjem na dodir. Suvremena UseLogic® senzorska tehnologija omogućava jednostavno upravljanje staklokeramičkih ploča dodirom. Različiti senzori omogućavaju neposredno upravljanje svakog pojedinog grijača. Ergonomski smještaj upravljačkog dijela omogućava potpunu preglednost i kontrolu. Omogućeno je i zaključavanje upravljačkog dijela čime se djeci sprječava nekontrolirana uporaba. Posebnost linije Gorenje Pininfarina je napredniji Slider touch control sustav. Klizanjem prsta po upravljačkoj površini možete namjestiti i kontrolirati stupanj temperature na višestupanjskoj ljestvici što omogućava veću senzibilnost i odzivnost kuhališta.
SuperPower indukcijske ploče za kuhanje odlikuje sposobnost uključivanja pojačane snage djelovanje (PowerBoost) na svim zonama za kuhanje istovremeno, a na jednoj zoni i mogućnost dodatne funkcije SuperBoost.
Kod jela, za koja iz iskustva znate koliko se dugo kuhaju, na ploči za kuhanje možete jednostavno namjestiti vrijeme pripreme (sat s odbrojavanjem do 99 minuta). Po isteku vremena ploča za kuhanje se automatski isključi na što vas upozori i zvučni signal.
Funkcija pojačanog zagrijavanja, koja dodatno pojačava sposobnost i učinkovitost indukcijske ploče za kuhanje: čak do 25 %!
Dizajn: Crna
Inox rub
Timer funkcija
BridgeZone
PowerBoost funkcija
AllBoost, pojačana snaga djelovanja na svim zonama istovremeno
SuperSilent tihi rad
4 indukcijske zone za kuhanje
Signalizacija preostale topline
ChildLock
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 6.3 × 51.5 cm
Neto težina aparata: 10 kg
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00812
Tip uređaja Električni
Brand Gorenje
Boja Crna
Šifra proizvođača IT635X
Jamstvo 5 godina
Dimenzije artikla 60 × 6.3 × 51.5 cm

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se