Košarica 0
Ploča za kuhanje Gorenje IS656USC

Ploča za kuhanje Gorenje IS656USC

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 6 × 51 cm. Funkcija PowerBoost. Sigurnosno zaključavanje upravljačkog dijela ploče.
Indukcijske ploče za kuhanje - Indukcijske ploče zagrijavaju dvostruko brže od plinskih ploča što ih čini usporedivo ekonomičnijima i sigurnijima. Indukcijska ploča za kuhanje zagrijava samo dno posude dok preostala površina ploče za kuhanje ostaje hladna i stoga uvijek sigurna na dodir. Temperatura se namjesti trenutno, jednostavnim dodirom, ograničavajući opasnost od prekipljavanja. S takvom pločom za kuhanje otopljena čokolada, profinjeni umaci i ostale majstorije osjetljive na temperaturu postaju samo jednostavna zadaća.
PowerBoost Supreme - U žurbi ste, ali bezbrižni. Inovativna funkcija PowerBoost Supreme prisutna je kod najboljih modela Gorenje indukcijskih ploča za kuhanje. Ona omogućava izvanredno brzi rad ploče za kuhanje. Potrebne su samo 4, 2 minute da zakuha 2 l vode što je vremenski vrlo učinkovito.
XpandZone - XXL površina za super velike posude i tave. XpandZone omogućava kuhanje na gotovo cijelog površini indukcijske ploče za kuhanje. Kada se aktivira XpandZone, zone za kuhanje s lijeve ili desne strane ploče kombiniraju se u jednu veliku zonu za kuhanje. Spojene zone nude više prostora i slobode za kuhanje, mjesta za veće posude ili čak nekoliko manjih koje možete staviti bilo gdje na spojenoj zoni.
Timer - Netko uvijek pazi na vrijeme.
Timer koji odbrojava vrijeme može se namjestiti sve do 99 minuta. Ako iz iskustva znate optimalno vrijeme kuhanja nekog određenog jela, namjestite timer pa će se ploča za kuhanje automatski isključiti nakon namještenog vremena. Zvučni signal signalizirati će da je jelo dogotovljeno.
ChildLock - Kuhinja je sigurna okolina i za djecu. Funkcija ChildLock izvanredna je onima koji imaju djecu kod kuće. Ostaviti ih u kuhinji bez nadzora nikada nije bilo sigurnije jer ih ova funkcija zaključavanja upravljačkog dijela sprječava u promjeni bilo kojeg parametra.
StayWarm - Sačuvati savršenstvo za one koji kasne. StayWarm funkcija održava hranu toplom na stalnoj temperaturi od 70°C. Hrana zbog toga zadržava svoj izvorni okus i temperaturu sve dok se ne posluži.
Ploča za kuhanje crna s fazetiranim rubovima ploče sprijeda i sa strane.
SliderTouch, klizno upravljanje dodirom; Timer funkcija; StayWarm funkcija; PowerBoost Supreme; XpandZone.
4 indukcijske zone za kuhanje lijevo sprijeda: Ø 20×20 cm, 1.8/3 kW, desno sprijeda: Ø 20×20 cm, 1.8/3 kW, lijevo straga: Ø 20×20 cm, 1.8/3 kW, desno straga: Ø 20×20 cm, 1.8/3 kW.
Sigurnosno zaključavanje upravljačkog dijela ploče, ChildLock.
Priključna snaga: 7.200 w
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 6 × 51 cm
Dimenzije ugradbenog prostora (ŠxVxD): 56 × 5 × 49 cm
Neto težina aparata: 11,8 kg
Priključna snaga: 7.200 w
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-01324
Tip uređaja Indukcijski
Brand Gorenje
Šifra proizvođača 545551
Jamstvo 5 godina
Dimenzije artikla 60x6x51 cm
Težina artikla 13.9 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se