Košarica 0
Philips sušilo za kosu HP8115/00

Philips sušilo za kosu HP8115/00

Novo sušilo za kosu Care &Control snage 1200 W omogućava vam da preuzmete kontrolu nad sušenjem kose.
Ovo sušilo snage 1200 W stvara optimalan protok zraka i nježnu snagu sušenja, za prekrasne rezultate svakog dana.
Potrebna brzina i temperatura može se jednostavno prilagoditi kako bi se dobili savršeni rezultati. Tri fleksibilne postavke omogućuju preciznost pri oblikovanju željene frizure.
Prednost ovog sušila sklopiva je drška. Sušilo je tako malo, kompaktno i za njegovo spremanje dovoljan je i najmanji prostor te ga uvijek možete ponijeti sa sobom
Jedinstveno sušilo za kosu kod kojega je mlaznica integrirana u dizajn radi postizanja maksimalne učinkovitosti sušenja.
Kompaktno i ergonomično, ovo sušilo za kosu odlikuje se pametnim modernim dizajnom. Riječ je o laganom sušilu za kosu kojim se lako rukuje, a dovoljno je malo da ga se spremi gotovo bilo gdje.
Postavka hladnog zraka nježno suši kosu kako bi se oštećenje svelo na najmanju mjeru. Ta je funkcija prikladna za sve vrste kose, a naročito za tanku, suhu i oštećenu kosu. Savršena je za vruće ljetno razdoblje!
Gumasta trakica nalazi se na donjem dijelu drške i pruža dodatnu mogućnost spremanja koja je osobito praktična kada ste kod kuće ili u hotelu.
Kabel za napajanje duljine 1,5 m.
Snaga: 1200 W. Duljina kabela: 1,5 m. Boja/završna obrada: bijela i limeta-zelena. Napon: 220 V. Sklopiva drška 3 postavke topline/brzine Petlja za vješanje
Šifra artikla 41010-01271
Brand Philips
Vrsta Njega kose
Jamstvo 2 godine

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se