Košarica 0
Philips parna postaja PerfectCare Viva GC7035/20

Philips parna postaja PerfectCare Viva GC7035/20

Glačalo s generatorom pare tvrtke Philips pruža brže i lakše glačanje. Glačajte odjevne predmete bez prilagodbe temperature zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji OptimalTEMP.
Sada možete glačati sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature. Zajamčeno bez progorijevanja – vrijedi za sve tkanine koje se mogu glačati. Revolucionarna tehnologija koja obuhvaća: 1) napredni procesor za pametnu kontrolu koji precizno kontrolira temperaturu stopala za glačanje. Ne morate postavljati temperaturu 2) sustav za paru Compact ProVelocity osigurava veću količinu pare za brže glačanje. Omogućava kompaktniji dizajn generatora pare za lakše spremanje.
Uporabom načina rada ECO, sa smanjenom količinom pare, možete uštedjeti energiju bez kompromisa po pitanju rezultata glačanja. Ako želite brže glačanje, prijeđite u način rada Turbo koji omogućava stvaranje više pare.
Vaše glačalo s generatorom pare ima značajku sigurnosnog zaključavanja prilikom nošenja. Glačalo možete sigurno zaključati na podnožju, što ga čini sigurnim i smanjuje mogućnost da druge osobe dodiruju vruće stopalo za glačanje. Osim toga, lako možete nositi generator pare.
Inovativna tehnologija OptimalTEMP tvrtke Philips jamči glačanje bez progorijevanja za sve tkanine koje se mogu glačati. Tijekom glačanja nema potrebe za vraćanjem glačala na podnožje jer vruće stopalo za glačanje možete ostaviti na odjevnim predmetima ili pamučnoj navlaci daske za glačanje bez posebnog dodatka za odlaganje. Neće oštetiti nijedan odjevni predmet koji se može glačati niti dasku. Sve to olakšava glačanje uz manje naprezanje ručnog zgloba.
Para je spremna za 2 minute, a voda se može puniti u bilo kojem trenutku tijekom glačanja.
Odlične radne značajke glačanja ovog glačala testirali su i odobrili neovisni stručni instituti za tekstil, kao što su DWI, IWTO, Woolmark. Program Woolmark Apparel Care pomaže potrošačima da prepoznaju kvalitetne proizvode koje je tvrtka The Woolmark Company odobrila za uporabu na vunenim proizvodima. Philips sa svojom tehnologijom OptimalTEMP zasad je jedina robna marka kojoj je tvrtka Woolmark dodijelila Gold standard. Možete biti sigurni da su proizvodi za njegu odjeće koje je odobrila tvrtka Woolmark idealni za sve vunene odjevne predmete.
Za najbolje rezultate potrebno vam je stopalo za glačanje koje ima optimalan spoj klizenja i rastezanja. To ćete postići korištenjem SteamGlide Plus stopala s područjima lakog klizenja i savršenog rastezanja. Što je više pare, to je brže glačanje. Konstantna snažna para prodire duboko u odjevne predmete, čineći glačanje bržim i boljim. Snaga pare može se regulirati sukladno potrebama. Sustav Smart Calc Clean integrirana je značajka za uklanjanje kamenca i čišćenje koja služi za zaštitu glačala s generatorom pare. Nakon približno svakih 10 sati glačanja zvučni i svjetlosni indikator na glačalu s generatorom pare podsjetit će vas da izvršite postupak čišćenja kamenca. Spremnik Calc Clean čini postupak čišćenja kamenca praktičnim jer vam omogućava da glačalo odložite na spremnik umjesto da ga držite u ruci i time opterećujete tijelo. Nakon čišćenja sva prljava voda bit će u spremniku, a glačalo s generatorom pare bit će spremno za ponovnu uporabu. Dodatna količina pare može se koristiti za okomito glačanje parom i tvrdokorne nabore. Vrijeme zagrijavanja: 2 Min. Mogućnost punjenja u bilo koje vrijeme. Zapor za sigurno prenošenje. Sigurno za sve tkanine - čak i osjetljive kao što je svila. Kapacitet spremnika za vodu: 1700 ml. Izuzetno velik otvor za punjenje. Duljina kabela za napajanje: 1,8 m. Kopča za učvršćivanje kabela. Duljina crijeva: 1,6 m. Odjeljak za spremanje crijeva. Otvorena ručka. Prikladno za vodu iz slavine. Podsjetnik na potrebu čišćenja kamenca. Rješenje za čišćenje kamenca: Smart Calc Clean. Tehnologija OptimalTEMP. Neprestani mlaz pare: 120 g/min Dodatna količina pare: 210 g. Stopalo za glačanje: SteamGlide Plus. Postavke količine pare. Okomito ispuštanje pare. Turbo para. Vrh glačala (Steam tip) Snaga: 2400 W. Tlak pumpe od maksimalno 5 bara.
Šifra artikla 41010-01268
Brand Philips
Vrsta Glačala na paru
Jamstvo 2 godine

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se