Košarica 0
Philips aparat za kavu 2000 siries HD8651/09

Philips aparat za kavu 2000 siries HD8651/09

Bez obzira na to koju mješavinu kave volite, keramički mlinci koji ne pregrijavaju zrna samljet će vam svježa zrna na licu mjesta i izdvojiti najbolje okuse. Ručni nastavak na mliječnu pjenu omogućit će vam da kavu obogatite kremastom mliječnom pjenom.
Možete pripremiti savršenu šalicu ili dvije šalice espressa odjednom, od svježe mljevenih zrna; jednostavno pritisnite gumb i pričekajte nekoliko sekundi.
Zahvaljujući potpuno keramičkim mlincima koji su dizajnirani kako ne bi pregrijavali zrna, kava više neće imati zagorjeli okus. Keramički materijal osigurava dugotrajne radne značajke i tih rad.
Možete odabrati jednu od 5 razina granuliranosti mlinaca. Najsitnije mljevenje odaberite za puni bogati espresso, a najkrupnije za laganiju kavu, u skladu s time koji vam okus najbolje odgovara.
Uvijek ćete dobiti savršenu šalicu kave skuhane prema vašim željama zahvaljujući funkciji memoriranja koja vam omogućuje prilagođavanje i spremanje količine kave u vašoj šalici. Uživajte u vrhunskoj kavi u svojoj omiljenoj šalici, jednim pritiskom gumba.
Klasični nastavak za mliječnu pjenu, koji majstori za kavu nazivaju i pannarello, širi paru i omogućava jednostavnu pripremu meke mliječne pjene za cappuccino. Oslobodite baristu u sebi i pripremajte ukusne mliječne specijalitete na tradicionalan način!
Jednostavno i intuitivno korisničko sučelje s velikim gumbima omogućava jednostavnu interakciju s aparatom i najbolje radne značajke.
Nije važno koliko vam je kuhinja velika: ovaj aparat možete staviti i u najmanje prostore. Iznimno je praktičan jer spremnicima za vodu i otpad možete pristupiti sprijeda. Dizajniran je kako bi vam olakšao uživanje u kavi.
Sklop za kuhanje u srcu je svakog potpuno automatiziranog aparata za kavu i trebali biste ga čistiti jednom tjedno. Naš je sklop za kuhanje lako dostupan s bočne strane, a može se skinuti jednim pritiskom, za jednostavno ispiranje pod mlazom vode.
Ovaj je aparat za espresso dizajniran za automatsko čišćenje sklopa za kuhanje kave vodom prilikom pokretanja ili isključivanja, čime se osigurava odličan, svjež okus svake šalice kave. Redovitim uklanjanjem kamenca produžava se trajanje aparata za espresso. Aparat će vas upozoriti kada je potrebno ukloniti kamenac, ali će vas prema potrebi i voditi kroz automatizirani postupak uklanjanja kamenca jasnim porukama na zaslonu.
Potrošnja energije prilikom kuhanja: 1400 W. Materijal spremnika za vodu: Plastika. Materijal panarello: Plastika. Materijal grijača: Nehrđajući čelik (inoks). 5 postavki mlinca Prilagodljivi obujam šalice Napici od kave: Espresso. 2 šalice istovremeno. Opcionalni filtar za vodu Brita Automatizirano ispiranje - Odvojivi sklop za kuhanje. Odvojivi spremnik za vodu. Posebne funkcije: keramički mlinac, opcija za paru, opcija za vruću vodu, priprema prije kuhanja. Pannarello ručni nastavak za mliječnu pjenu. Vrijeme kuhanja jedne šalice: 45 (espresso) do 100 (duga kava) s Kapacitet spremnika za vodu: 1 l Maks. visina šalice: 95 mm Kapacitet spremnika za kavu u zrnu: 180 g Duljina kabela: 0,8 m Grijači vode: 1 Kapacitet spremnika za otpad: 8 posluživanja Frekvencija: 50 Hz Tlak pumpe: 15 bara
Šifra artikla 41010-01269
Brand Philips
Vrsta Aparati za kavu
Jamstvo 2 godine

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se