Košarica 0
Perilica rublja Samsung WF60F4E0W2W

Perilica rublja Samsung WF60F4E0W2W

Perilica rublja kapaciteta 6 kg. 1200 okr/min. Energetska klasa A++.
Revolucija u pranju rublja. Perite na nižim temperaturama i štedite energiju.
Samsungova revolucionarna tehnologija Eco bubble™ miješa deterdžent sa zrakom i vodom prije početka ciklusa, stvarajući mjehuriće koji čiste prodirući u tkanine brže od koncentriranog deterdženta. Perite odjeću jednako učinkovito u hladnoj kao i u toploj vodi štedeći energiju.

Naglasite uređenje svog doma s pomoću dizajna Crystal Gloss™. Umjesto uobičajenog izgleda u obliku kutije, prednja strana perilice lagano je zaobljena radi privlačnije estetike. Organski dizajn perilice nadopunjuje široki zaslon koji se odlikuje plosnatim tipkama koje reagiraju i na najmanji dodir.
Nova Samsung perilica rublja opremljena je inovativnom funkcijom "Smart Check". Smart Check otkriva i dijagnosticira pogreške u ranoj fazi i nudi jednostavna rješenja za otklanjanje poteškoća s pomoću pametnog telefona s mogućnošću LED skeniranja.
Odjeću možete uprljati na mnogo načina. Ali je možete očistiti na jedan sasvim jedinstveni. Ciklus za uklanjanje mrlja „Stain Away“ služi se tehnologijom Eco Bubble™ za dubinsko, nježno i učinkovito pranje odjeće.
Operite bubanj jednostavno kao i odjeću namještanjem birača na ciklus Eco Drum Clean. Ekološki prihvatljiv ciklus pranja uklanja ostatke deterdženta i nakupine prljavštine bez agresivnih kemijskih sredstava. Ne znate kada treba očistiti bubanj? Alarm se uključuje nakon 40 punjenja da vas podsjeti.
Aerodinamičan oblik bubnja Diamond Drum omogućuje snažne, ali nježne performanse pranja. Bubanj s udubljenima u obliku dijamanta nježno pomiče odjeću duž jedinstveno dizajniranog bubnja, dok manji otvori za vodu sprečavaju da se tkanina zakači i ošteti. Dobivate zaštitu tkanine uz dubinsko pranje.
Čak i kada ste jako zaposleni, možete oprati rublje uz ciklus pranja Quick Time Wash.
Keramički grijač Plus odlikuje se posebnim premazom za zaštitu od kamenca, koji smanjuje nakupljanje kamenca zbog tvrde vode. Stoga radi učinkovitije i poboljšava trajnost grijača.
Klasa energetske učinkovitosti: A++
Godišnja potrošnja energije: 170 kWh
Godišnja potrošnja vode: 8580 L.
Razina buke: 61-76 dB.
Neto dimenzije (Š × D × V): 60 x 40 x 85 cm

Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00592
Tip uređaja Prednje punjenje
Brand Samsung
Kapacitet 6 kg
Energetski razred A++
Šifra proizvođača 1146
Jamstvo 2 godine
Dimenzije artikla 60 x 40 x 85
Težina artikla 55 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se