Košarica 0
Perilica rublja Samsung WF60F4E0W0W

Perilica rublja Samsung WF60F4E0W0W

Perilica rublja kapaciteta 6 kg. 1000 okr/min. Energetska klasa A++.
Perite na nižim temperaturama i štedite energiju.
Samsungova revolucionarna tehnologija Eco bubble™ miješa deterdžent sa zrakom i vodom prije početka ciklusa, stvarajući mjehuriće koji čiste prodirući u tkanine brže od koncentriranog deterdženta. Perite odjeću jednako učinkovito u hladnoj kao i u toploj vodi štedeći energiju.
Naglasite uređenje svog doma s pomoću dizajna Crystal Gloss™. Umjesto uobičajenog izgleda u obliku kutije, prednja strana perilice lagano je zaobljena radi privlačnije estetike. Sadrži Samsungovu tehnologiju Touch of Color™, koja okviru vrata daje duboku i elegantnu prozirnost. Organski dizajn perilice nadopunjuje široki zaslon koji se odlikuje plosnatim tipkama koje reagiraju i na najmanji dodir.

Nova Samsungova perilica rublja opremljena je inovativnom funkcijom Smart Check. Smart Check otkriva i dijagnosticira pogreške u ranoj fazi i nudi jednostavna rješenja za otklanjanje poteškoća s pomoću pametnog telefona s mogućnošću LED skeniranja. Čak ne morate upotrijebiti priručnik za korisnike – problem možete popraviti prije nego što uistinu postane ozbiljan.
Specifični oblik bubnja Diamond Drum omogućuje snažne, ali nježne performanse pranja. Bubanj s udubljenima u obliku dijamanta nježno pomiče odjeću duž jedinstveno dizajniranog bubnja, dok manji otvori za vodu sprečavaju da se tkanina zakači i ošteti. Dijamantni bubanj osigurava zaštitu tkanine uz rezultate dubinskog pranja.
Odgoda pranja, sigurnosno zaključavanje, keramički grijač, kontrola napona i kontrola pregrijavanja. Kontrola stvaranja pjene i samočisteći filter.
Klasa energetske učinkovitosti: A++
Godišnja potrošnja energije: 170 kWh.
Godišnja potrošnja vode: 8580 L
Razina buke: 61-76 dB
Dimenzije (Š x D x V): 60 x 40 x 85 cm

Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00591
Tip uređaja Prednje punjenje
Brand Samsung
Kapacitet 6 kg
Energetski razred A++
Šifra proizvođača 1237
Jamstvo 2 godine
Dimenzije artikla 60 x 40 x 85 cm
Težina artikla 55 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se