Košarica 0
Perilica rublja Electrolux EWS31074SU

Perilica rublja Electrolux EWS31074SU

Budite sigurni da će se pranje rublja uklopiti u vaš raspored. Pomoću funkcije TimeManager® možete prilagoditi ciklus tako da će rublje biti spremno upravo onda kada vi to želite.
Ne planirajte dan ovisno o vašem rublju. Pomoću funkcije odgode početka možete odgoditi početak sljedećeg ciklusa tako da će biti spreman kada ste i vi.
S ovom će perilicom biti manje hitnih slučajeva s vašom garderobom. Mini program očistit će lagano uprljanu odjeću u samo 20 minuta.
Ovaj stroj otporan je na promjene napona između 95-240V i ima funkciju automatskog gašenja/paljenja kako bi se zaštitio ako dođe do prelaska ove granice.
Prevelika količina pjene može umanjiti učinkovitost perilice. Zbog toga ovaj model ima poseban sustav za uklanjanje pjene iz ciklusa pranja.

Kapacitet pranja: 7 kg
Maksimalna brzina okretaja: 1200 o/min
Fuzzy Logic tehnologija senzora, omogućava prilagođavanje rada i potrošnju napunjenosti perilice
Odgoda starta
Sustav ispiranja bez pjene
Sigurnosno zaključavanje za zaštitu djece
Nožice: 4 podesive nožice
Naprava za zaštitu od poplave
Potrošnja: 46 l / 0.9 kWh za standardni program
Dimenzije uređaja VxŠxD (mm): 850 x 595 x 448
Razina buke pri pranju IEC 704-3: 58 db(A)
Godišnja potrošnja vode: 9999 l (2010/30/EC)
Godišnja potrošnja energije: 187 kWh
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00622
Tip uređaja Prednje punjenje
Brand Electrolux
Kapacitet 7 kg
Energetski razred A++
Boja Bijela
Šifra proizvođača EWS31074SU
Jamstvo 24 mjeseca
Dimenzije artikla 85,0 x 59,5 x 44,8
Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih uređaja i uređaja za profesionalnu uporabu s godišnjom prodajom većom od 40 milijuna proizvoda kupcima u 150 zemalja svijeta. Kompanija se usredotočila na inovacije koje su promišljeno dizajnirane i temeljene na opsežnom istraživanju navika potrošača i profesionalaca, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove stvarne potrebe. Proizvodni program Electroluxa čine hladnjaci, zamrzivači, perilice rublja i posuđa, usisavači, štednjaci i klima uređaji pod svjetski priznatim robnim markama kao što su Electrolux, AEG, Zanussi.
Electrolux Grupa pokušava osigurati da svi njezini proizvodi, usluge i proizvodnja pridonose održivom razvoju. Zbog toga je svrha dizajna proizvoda smanjenje negativnih učinaka na okoliš za cijelog trajanja životnog vijeka proizvoda uz neprestani nadzor sirovina, potrošnje energije i onečišćenja u svrhu poboljšanja. Grupacija ima proaktivan pristup prema zakonodavstvu o zaštiti okoliša i potiče dobavljače da preuzmu ista načela zaštite okoliša koja koristi i tvrtka Electrolux. Grupacija Electrolux primila je 2007. godine nagradu Europske komisije za kontinuiranu primjenu mjera za poboljšavanje energetske učinkovitosti.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se