Košarica 0
Perilica rublja Electrolux EWF1274BW

Perilica rublja Electrolux EWF1274BW

S funkcijom Electrolux Flexmanager možete najbolje brinuti o vašoj odjeći. Fleksibilna i prikladna, može se postaviti kako bi prilagodila trajanje ciklusa, odgodila ga ili smanjila vrijeme pranja.
Ova perilica velike zapremnine ima iznimno širok otvor čime se znatno olakšava punjenje i pražnjenje – čak i glomaznih predmeta kao što su deke.
Opcija AutoSense daje vam svu potrebnu fleksibilnost. Ima iznimno veliki bubanj za pranje velikih punjenja u jednom potezu dok za manja punjenja prilagođava trajanje te potrošnju vode i struje.
S ovom perilicom nikada se nećete morati brinuti o rublju koje čeka da ga izvadite. Jednostavno, na početku ciklusa postavite vrijeme kada želite da je rublje oprano i vaše će rublje biti spremno kada vi to želite.
Tehnologija PowerJet ove perilice pomaže održati spremnik za deterdžent čistim zahvaljujući mlaznicama za vodu pod visokim tlakom. Ona osigurava da se ispusti cijela doza deterdženta i da se optimalno iskoristi.
Pomoću opcije QuickWash ukupno trajanje odabranih ciklusa možete smanjiti čak do 50% – idealno kada želite samo brzo isprati odjeću kako biste je osvježili.

Kapacitet pranja: 7 kg
Maksimalna brzina okretaja: 1200 o/min
Digitalni LCD zaslon
Fuzzy Logic tehnologija senzora, omogućava prilagođavanje rada i potrošnju napunjenosti perilice
Sustav ispiranja bez pjene
Sigurnosno zaključavanje za zaštitu djece
Nožice: 4 podesive nožice
Naprava za zaštitu od poplave
Perilica rublja
Potrošnja: 45 l / 0.92 kWh za standardni program
Dimenzije uređaja VxŠxD (mm): 850 x 600 x 520
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00620
Tip uređaja Prednje punjenje
Brand Electrolux
Kapacitet 7 kg
Energetski razred A+++
Boja Bijela
Šifra proizvođača EWF1274BW
Jamstvo 24 mjeseca
Dimenzije artikla 85,0 x 60,0 x 52,0
Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih uređaja i uređaja za profesionalnu uporabu s godišnjom prodajom većom od 40 milijuna proizvoda kupcima u 150 zemalja svijeta. Kompanija se usredotočila na inovacije koje su promišljeno dizajnirane i temeljene na opsežnom istraživanju navika potrošača i profesionalaca, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove stvarne potrebe. Proizvodni program Electroluxa čine hladnjaci, zamrzivači, perilice rublja i posuđa, usisavači, štednjaci i klima uređaji pod svjetski priznatim robnim markama kao što su Electrolux, AEG, Zanussi.
Electrolux Grupa pokušava osigurati da svi njezini proizvodi, usluge i proizvodnja pridonose održivom razvoju. Zbog toga je svrha dizajna proizvoda smanjenje negativnih učinaka na okoliš za cijelog trajanja životnog vijeka proizvoda uz neprestani nadzor sirovina, potrošnje energije i onečišćenja u svrhu poboljšanja. Grupacija ima proaktivan pristup prema zakonodavstvu o zaštiti okoliša i potiče dobavljače da preuzmu ista načela zaštite okoliša koja koristi i tvrtka Electrolux. Grupacija Electrolux primila je 2007. godine nagradu Europske komisije za kontinuiranu primjenu mjera za poboljšavanje energetske učinkovitosti.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se