Košarica 0
Perilica posuđa Electrolux ESL5330LO

Perilica posuđa Electrolux ESL5330LO


Čak niti kontrole nisu vidljive kada su vrata zatvorena. Ova upravljačka ploča, s intuitivnim tipkama, ergonomična je, jednostavna za uporabu i pametno sakrivena – kada su vrata zatvorena potpuno je nevidljiva.
Uistinu automatski način korištenja najboljih postavki za svako punjenje. Koje god da je veličine ili stanja vaše punjenje, ova perilica posuđa može savršeno odrediti potrebnu količinu vode i energije. Samo odaberite funkciju AutoFlex i pustite da perilica posuđa odradi ostatak.
Uključujte stroj kada god vam treba, bez rasipanja energije. Ova perilica posuđa, s jednom od najboljih oznaka energetske učinkovitosti A++, pruža vam mogućnost uključivanja kada god vam je to potrebno, a da ne troši previše energije.
Operite posuđe između jela - za 30 minuta. Kada imate punjenje tek korištenih tanjura - na primjer između obroka tijekom večere - možete koristiti brzi 30-minutni program ove perilice posuđa.
Za bezbrižnost, "isključeno" uistinu znači "isključeno". Funkcija AutoOff osigurava da perilica posuđa uopće ne koristi energiju između ciklusa - to je sljedeći korak energetske učinkovitosti za dodatnu bezbrižnost.
Odaberite najnovije višenamjenske tablete - i poboljšajte njihovu snagu pranja. Funkcija MultiTab automatski podešava postavke kako bi odgovarale vašoj tableti za pranje, tako da možete biti sigurni da ćete uvijek dobiti najbolje rezultate.
Potpuno integrirana perilica posuđa.
Energetska klasa/ Učinkovitost pranja/ Učinkovitost sušenja: A / A / A
Perilica posuđa s prilagodbom instalacije na visinu.
Kapacitet punjenja: 12 kompleta prema IEC standardu.
Razina buke: samo 47 db(A) (IEC 60704-3)
Potrošnja vode i energije: 9.9 l, 0.918 kWh po programu pranja: Eco 50
5 programa i 4 temperature pranja.
Odgoda starta 1-24 h.
Indikator preostalog vremena rada, indikator soli i sredstva za ispiranje.
SENSOR CONTROL perilica posuđa sama određuje koliko je vode i energije potrebno za pranje, ovisno o količini posuđa koje ste stavili unutra. Senzori procjenjuju razinu zaprljanosti te tako prilagođavaju potrošnju vode potrebnu za pranje.
FlexiLift - fleksibilna gornja košara.
Energetska učinkovitost (2010/30/EC): A++
Dimenzije uređaja V׊×D (mm): 818 x 596 x 555
Dimenzije za ugradnju V(min/max)xŠxD (mm): 820/880 x 600 x 570
Ploča sa 3 digitalna zaslona.
Godišnja potrošnja vode: (2010/30/EC) 2775 l
Razina buke: (2010/30/EC) 47 dB(A)
Priključak napajanja: 2200 W
Godišnja potrošnja energije: (2010/30/EC): 258 kWh
Dimenzije: 818 x 596 x 555 mm.
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00891
Tip uređaja Ugradbeni
Brand Electrolux
Kapacitet 12 kompleta
Energetski razred A++
Širina 60 cm
Šifra proizvođača 911536095
Jamstvo 24 mjeseca
Dimenzije artikla 81,8 x 59,6 x 55,5 cm
Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih uređaja i uređaja za profesionalnu uporabu s godišnjom prodajom većom od 40 milijuna proizvoda kupcima u 150 zemalja svijeta. Kompanija se usredotočila na inovacije koje su promišljeno dizajnirane i temeljene na opsežnom istraživanju navika potrošača i profesionalaca, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove stvarne potrebe. Proizvodni program Electroluxa čine hladnjaci, zamrzivači, perilice rublja i posuđa, usisavači, štednjaci i klima uređaji pod svjetski priznatim robnim markama kao što su Electrolux, AEG, Zanussi.
Electrolux Grupa pokušava osigurati da svi njezini proizvodi, usluge i proizvodnja pridonose održivom razvoju. Zbog toga je svrha dizajna proizvoda smanjenje negativnih učinaka na okoliš za cijelog trajanja životnog vijeka proizvoda uz neprestani nadzor sirovina, potrošnje energije i onečišćenja u svrhu poboljšanja. Grupacija ima proaktivan pristup prema zakonodavstvu o zaštiti okoliša i potiče dobavljače da preuzmu ista načela zaštite okoliša koja koristi i tvrtka Electrolux. Grupacija Electrolux primila je 2007. godine nagradu Europske komisije za kontinuiranu primjenu mjera za poboljšavanje energetske učinkovitosti.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se