Košarica 0
Perilica posuđa Electrolux ESI5201LOX

Perilica posuđa Electrolux ESI5201LOX

Ugradbena perilica posuđa širine 60 cm, s vidljivom inox komandnom pločom, odgodom starta i indikatorom soli i sredstva za ispiranje.
Komande na ovoj profinjenoj ploči su intuitivne i jednostavne za upotrebu. Ona kombinira tipke i jednostavan okretni regulator za potpunu preglednost programa.
Ova Sensor Control perilica sama određuje koliko je energije i vode potrebno za pranje,ovisno o količini posuđa koje ste stavili unutra a ima i 30-minutni brzi program pranja za tek korišteno posuđe.
Perilica ima kapacitet punjenja 12 kompleta i 5 programa pranja, a nalazi se u energetskom razredu A+.
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00894
Tip uređaja Ugradbeni
Brand Electrolux
Kapacitet 12 kompleta
Energetski razred A+
Širina 60 cm
Šifra proizvođača 911529156
Jamstvo 24 mjeseca
Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih uređaja i uređaja za profesionalnu uporabu s godišnjom prodajom većom od 40 milijuna proizvoda kupcima u 150 zemalja svijeta. Kompanija se usredotočila na inovacije koje su promišljeno dizajnirane i temeljene na opsežnom istraživanju navika potrošača i profesionalaca, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove stvarne potrebe. Proizvodni program Electroluxa čine hladnjaci, zamrzivači, perilice rublja i posuđa, usisavači, štednjaci i klima uređaji pod svjetski priznatim robnim markama kao što su Electrolux, AEG, Zanussi.
Electrolux Grupa pokušava osigurati da svi njezini proizvodi, usluge i proizvodnja pridonose održivom razvoju. Zbog toga je svrha dizajna proizvoda smanjenje negativnih učinaka na okoliš za cijelog trajanja životnog vijeka proizvoda uz neprestani nadzor sirovina, potrošnje energije i onečišćenja u svrhu poboljšanja. Grupacija ima proaktivan pristup prema zakonodavstvu o zaštiti okoliša i potiče dobavljače da preuzmu ista načela zaštite okoliša koja koristi i tvrtka Electrolux. Grupacija Electrolux primila je 2007. godine nagradu Europske komisije za kontinuiranu primjenu mjera za poboljšavanje energetske učinkovitosti.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se