Košarica 0
Perilica posuđa Bosch SMS40M42EU

Perilica posuđa Bosch SMS40M42EU

Perilica posuđa ActiveWater 60 sa sistemom Rackmatic: podešavanje visine do 5 cm prema gore ili prema dolje u tri stupnja omogućuje više prostora za posuđe, čak i kada je perilica potpuno puna.
Rackmatic: stvori prostor za vašu posudu, čak i kada je perilica puna se u tri stupnja prilagodi po visini za 5 cm.
VarioSpeed: s dvostruko bržim ispiranjem do optimalnih rezultata čišćenja i sušenja.
AquaStop: zajamčena 100% zaštita od prolijevanja vode tijekom cijelog životnog vijeka aparata.
Tehnologija za zaštitu stakla: iznimno nježna njega vaših osjetljivih čaša.
Zaštita za djecu: sprječava slučajno otvaranje vrata tijekom ispiranja.
Energetski razred: A+.
Potrošnja energije u programu Eco 50: 290 kWh godišnje, temeljeno na 280 standardnih ciklusa čišćenja s korištenjem hladne vode i u načinu pranja male snage. Stvarna potrošnja energije ovisi o načinu na koji se uređaj koristi.
Potrošnja vode u programu Eco 50: 3360 litara godišnje, temeljeno na 280 standardnih ciklusa čišćenja. Stvarna potrošnja vode ovisi o načinu na koji se uređaj koristi.
Podatak se odnosi na program Eco 50. Ovaj program je pogodan za čiščenje posuđa normalnog stupnja uprljanosti i odlikuje se najučinkovitijom kombinacijom potrošnje energije i vode.
Učinkovitost pranja: 12 setova posuđa.
Buka: 46 dB(A) re 1 pW , kot ugradnje.
4 programa: Intenzivno 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Brzi 45 °C.
4 temperature pranja.
1 posebna funkcija: VarioSpeed.
Automatsko prepoznavanje sredstava za pranje, Aqua-Sensor, Senzor punjenja, EcoSilence Drive inverter motor, ActiveWater hidraulični sustav, tehnika naizmjeničnog ispiranja, regeneracijska elektronika, sustav zaštite čaša, dozirni asistent, samočisteći filter s troslojnim valovitim sustavom filtriranja.
Košare Vario, XXL košare srebrne boje, Rackmatic - gornja košara podesiva po visini (trostupanjska), preklopni dijelovi u donjoj košari (2x), prostor za pranje pribora u gornjoj košari, košarica za jedaći pribor u donjoj košari, prostor za odlaganje čaša u gornjoj košari (2x), elektronski prikaz preostalog vremena u minutama, boja indikatora: crvena, prethodne postavke vremena uključivanja: 1 - 24 h, LED prikaz za doziranje soli, LED prikaz za doziranje sredstva za sjaj.
Zaključavanje vrata za sigurnost djece, servo brava za učinkovitije zatvaranje vrata, AquaStop s doživotnim jamstvom, unutrašnjost od nehrđajućeg čelika/Polinox.
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-01073
Tip uređaja Samostojeći
Brand Bosch
Kapacitet 12 kompleta
Energetski razred A+
Širina 60 cm
Dimenzije artikla 84.5x60.0x60.0 cm
Težina artikla 47 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se