Košarica 0
Peraje Cressi Sub Rodinella, plave

Peraje Cressi Sub Rodinella, plave

Peraje za ronjenje i dulje plivanje, lagane i učinkovite. Lagan i reaktivan pomični dio, kompjuterski dizajniran gumeni dio za stopalo i lakoća oblačenje i skidanja njihove su glavne značajke.
Svo iskustvo koje ima u svojoj 50-godišnjoj povijesti Cressi je stavio u ove peraje, koje su moderno oživljavanje uspješnih načela gumenih peraja Rondine. Kao i kod drugih Cressi peraja, Rondinellin list peraje sjedinjen je s potpuno zatvorenim prostorom za stopalo kako bi se list peraje savršeno poravnao s vašom nogom. Rondinella koristi jedinstvene kratke oštrice izrađene od vrlo izdržljivih i laganih, a ujedno otpornih polipropilena materijala koji optimizira performanse i stabilnost lista peraje. Peraje za plivanje vam omogućuju da se efikasnije krećete u vodi korištenjem vlastitih mišića i potisnom zonom peraja koja uvelike nadmašuje vaše stopalo. Prije ulaska u vodu namočite cijelu peraju kako bi vam noga lakše ušla u nju.
Šifra artikla 2015-060003
Vrsta Peraje
Brand Cressi Sub
Sastav polipropilen/guma
Namjena Plivanje/Ronjenje
Boja plava
Zemlja porijekla Italija
Website proizvođača Cressi Sub
Cressi Sub je jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača opreme za plivanje i ronjenje. Talijanski brend nastao je 1938. godine, a danas prodaje svoje proizvode u više od 90 zemalja svijeta.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se