Košarica 0
Pegla za kosu BaByliss ST326E

Još pregleda

  • Pegla za kosu BaByliss ST326E

Pegla za kosu BaByliss ST326E

Nova pegla za kosu BaByliss ST326E izuzetno je funkcionalni i svestrani uređaj koji možete koristiti i na suhoj i na mokroj kosi. Keramičke ploče Diamond otporne su na oštećenja, a moguća je kontrola temperature u 16 pozicija kako bi se pegla idealno prilagodila vašem tipu kose. Kada se koristi na maksimalnoj temperaturi od 235°C, vaša kosa će biti ravna nakon samo jednog provlačenja.
Koristi se na mokroj ili suhoj kosi;
Keramičke ploče BaByliss Diamond 28 x 110 mm;
Kontrola temperature - 16 pozicija (140°C - 235°C);
Indikator LED;
Zaključavanje ploča;
Okretni kabel;
Automatsko isključivanje;
Šifra artikla 41010-00848
Brand BaByliss
Vrsta Njega kose
Šifra proizvođača ST326E
Jamstvo 2 godine
BaByliss je europski lider visoke kvalitete i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Brand je poznat po izuzetno kvalitetnim artiklima prezentiranim u vjerojatno najkvalitenije dizajniranim kutijama na tržištu, a prošlu godinu Babyliss je držao 27 % tržišni udio u EU u segmentu el. proizvoda za njegu kose što dovoljno govori
o poziciji brand-a.
Priču o uspjehu BABYLISS započeo s izumom uvijača za kosu 1960. godine od strane francuskog frizera Lelièvre. Od tada se tvrtka razvila kroz kontinuirane inovacije i stvorila jak brand image, a sada je u profesionalnom segmentu prisutna potrošačima u više od 60 zemalja svijeta.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se