Košarica 0
Pegla za kosu BaByliss MS21E

Još pregleda

  • Pegla za kosu BaByliss MS21E

Pegla za kosu BaByliss MS21E

Tražite aparat s kojim će vaša kosa biti ravna, ali znate i da u nekim prilikama kovrče savršeno pristaju vašem stilu? Uz ovaj Multi-Stylers komplet sada će sve ovo u vašem domu biti na jednom mjestu!
Jedinstveni sigurnosni sustav ovog savršenog Multi-Styler kompleta razveselit će vas svojom vrhunskom izvedbom. U ovaj komplet su uključene ploče za ravnanje, Curling Tong 19 mm, Curling Tong 32 mm, Spiral slip 19 mm, četka slip 19 mm i okretni kabel. Temperatura grijanja je 180 stupnjeva, što je garancija postojanosti i učinkovitosti. Neka uz mondo.hr i ovaj moderan komplet vaša kosa bude kao iz snova!
Šifra artikla 41010-00847
Brand BaByliss
Vrsta Njega kose
Šifra proizvođača MS21E
Jamstvo 2 godine
Dimenzije artikla 15.3x22.8x16.8 cm
Težina artikla 980 g
BaByliss je europski lider visoke kvalitete i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Brand je poznat po izuzetno kvalitetnim artiklima prezentiranim u vjerojatno najkvalitenije dizajniranim kutijama na tržištu, a prošlu godinu Babyliss je držao 27 % tržišni udio u EU u segmentu el. proizvoda za njegu kose što dovoljno govori
o poziciji brand-a.
Priču o uspjehu BABYLISS započeo s izumom uvijača za kosu 1960. godine od strane francuskog frizera Lelièvre. Od tada se tvrtka razvila kroz kontinuirane inovacije i stvorila jak brand image, a sada je u profesionalnom segmentu prisutna potrošačima u više od 60 zemalja svijeta.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se