Košarica 0
Traktor John Deere Ground Force 12V (Igračke)

Još pregleda

  • Traktor John Deere Ground Force 12V (Igračke)
  • Traktor John Deere Ground Force 12V (Igračke)
  • Traktor John Deere Ground Force 12V (Igračke)
  • Traktor John Deere Ground Force 12V (Igračke)
  • Traktor John Deere Ground Force 12V (Igračke)

Traktor na akumulator Peg Perego John Deere Ground Force 12V s prikolicom

Tražite idealno vozilo za svog malog poljodjelca? John Deere Ground Force s prikolicom idealan je izbor. Vozilo igračka razvijena u suradnji s renomiranim svjetskim proizvođačem radnih strojeva John Deere. Traktor na akumulator 12V s prikolicom namijenjen je djeci od tri godine starosti na dalje.

Možda će vas zanimati

Traktor idealan za male poljodjelce!
John Deere Ground Force je vjerna replika američkih traktora poznatih u cijelom svijetu. Djeca će obožavati njegovu snagu, žutu i zelenu boju i unikatne specifikacije. Predivan električni traktor idealan je za djecu koja vole provoditi vrijeme vani.
Snažan i siguran.
Djeca vole John Deere Ground zbog njegove impresivne veličine i mogućnosti za utovar materijala ili igračaka u prikolicu. Roditelji ga vole zbog odlične kvalitete koju garantira Peg Perego. Prikolica se vrlo lako zakvači i otkvači s traktora. Gume su prilagođene i za neravni teren tako da vaše dijete može voziti po takvom terenu s lakoćom. Prikolica ima zaštitnu ogradu što garantira da predmeti neće ispadati iz nje. Kako bi vožnja bila još zabavnija, u traktoru se nalazi i FM radio koji djeca obožavaju!
Njegova snaga je neupitna.
Snaga John Deerea zaista je neupitna, a omogućit će vašem djetetu sreću kombiniranu sa sigurnošću. Sjedalo može biti postavljeno u dvije pozicije, i ima dva podesiva naslona za ruke. Prostor za noge velik je i stabilan, a na desnoj se strani nalazi papučica za gas. Kada se gas otpusti, automatski postaje kočnica tako da će se vozilo nježno zaustaviti, bez trzaja. Postoje dvije brzine za naprijed i jedna za natrag. Druga brzina ima sigurnosnu zaštitu kako bi djeca koja tek uče voziti bila sigurna.
Traktor ima visokokvalitetne značajke, što se od Peg Perega i očekuje.
John Deere Ground traktor ima zaštićenu bazu za vozača, zaštićene električne žice te je samo vozilo zaštićeno od vode, blata, pijeska, zemlje i mrvica. Četiri kotača i nisko podvozje garantiraju stabilnost pri skretanju te sprečavaju klizanje u zavojima.
Dimenzije: 63x169,5x68cm.
Servis osiguran u RH.
Šifra artikla 4050-00750
Vrsta Vozila na akumulator
Brand Peg Perego
Licenca John Deere
Dob 3+
Spol Dječaci
Nosivost 40 + 10 kg
Jamstvo 1 godinu
Težina artikla 17000

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se