Košarica 0
Traktor John Deere Gator HPX (Igračke)

Još pregleda

 • Traktor John Deere Gator HPX (Igračke)
 • Traktor John Deere Gator HPX (Igračke)
 • Traktor John Deere Gator HPX (Igračke)
 • Traktor John Deere Gator HPX (Igračke)

Traktor na akumulator Peg Perego Traktor John Deere Gator HPX 12V

Dob:3+


Karakteristike proizvoda: • 2 brzine naprijed i jedna unazad

 • 1. brzina 3,5 km/h, 2. brzina 6,5 km/h

 • Autonomija i trajanje baterije oko 40 minuta Start i stop na istoj papučici

 • Nasloni za ruke na sjedalici.

 • Tovarni prostor

 • Max. nosivost 60+10 kg

 • Servis osiguran u RH

 • Dimenzije: 89,5x131x65,5 cm

 • U komplet uključeno: traktor, baterija 12V/12ah, punjač baterije 12V


Tražite idealno vozilo za svog malog poljodjelca? Želite da se može voziti i s prijateljima, bratom ili sestrom? Traktor John Deere Gator HPX pravo je vozilo za vaše dijete. Traktor razvijen u suradnji s renomiranim svjetskim proizvođačem radnih strojeva John Deere.


Možda će vas zanimati

Jedan od originalnih Peg Perego modela u velikoj John Deere obitelji, vjerna je reprodukcija HPX-a kojeg su napravili u suradnji s američkim proizvođačem. Električno vozilo za djecu snage 12V ukrašen je žutom i zelenom bojom koja ga čini prepoznatljivim u cijelom svijetu.Vozilo je namijenjeno djeci starijoj od tri godine koja su željna novih avantura! John Deere prilagodit će se svim terenima, čak i neravnima te će svladati nagibe od 17%. Vozilo s dvije brzine i mogućnosti vožnje unatrag. Gas i kočnica na istoj papučici. Pomično sjedalo i truba.
Užitak igranja!
John Deere Gator HPX napravljen je da luta kroz polja, glatko i sigurno, zbog guma koje to omogućuju. Traktor se lako može nositi s travnatim podlogama, zemljom, pijeskom, pa čak i snijegom! U zavojitim cestama ističe svoju snagu i pokretljivost te pokazuje svoju moć od 12 V. Traktor ima mjesta za 2 djece, što će im pružiti puno sretnih trenutaka. Opremljen je velikom prikolicom koja se jednostavno i lako podiže iz sjedećeg položaja. Prikolica može podnijeti težinu do 10 kg. Istovar se vrši vrlo jednostavno. Kada vaše dijete preraste trenutni položaj traktora, poovucite naslon sjedala i osigurajte svom djetetu mogućnost da još neko vrijeme vozi svoj omiljeni traktor!
Uz puno dodataka dolazi i puno zabave!
John Geere Gator HPX jednostavan je za voziti. Kada otpustiš papučicu gasa, ona automatski postaje kočnica i nježno zaustavlja vozilo, bez trzaja. Možete koristiti dvije brzine i vožnju unatrag. Druga brzina ima sigurnosnu zaštitu kako bi djeca koja tek uče voziti bila sigurna. Sjedište je veliko i može se podesiti u 4 položaja, kako bi vozaču bilo sasvim ugodno pri vožnji. Sjedište ima i dva rukohvata. Velika svjetla ostavljaju dojam da je traktor pravi. Veliki prednji branik štiti vozilo. Vozilo ima prostor za bodu ili sok, kako bi se vaše dijete moglo osvježiti u svakom trenutku.
Traktor ima visokokvalitetne značajke, što se od Peg Perega i očekuje.
John Deere Ground traktor ima zaštićenu bazu za vozača, zaštićene električne žice te je samo vozilo zaštićeno od vode, blata, pijeska, zemlje i mrvica. Četiri kotača i nisko podvozje garantiraju stabilnost pri skretanju te sprečavaju klizanje u zavojima.
Dimenzije: 72,5x110x72cm.
Šifra artikla 4050-00751
Vrsta Vozila na akumulator
Brand Peg Perego
Licenca John Deere
Dob 3+
Spol Dječaci
Nosivost 60 + 10 kg
Jamstvo 1 godinu
Težina artikla 17000

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se